Ole Holmaas - Coach, Veileder, Psykoterapeut - GoMentor
Ole Holmaas - Coach, Veileder, Psykoterapeut

Ole Holmaas

Coach, Veileder, Psykoterapeut

Indre Arna, Videosamtale

Personlig fremmøte

Tankefeltterapi (TFT/EFT) 0 kr. Avtal tid

Mitt hovedverktøy når jeg hjelper mennesker til et bedre og rikere liv, psykisk og/eller fysisk er TFT. I tillegg bruker jeg andre og mer kognitive/tankestyrte tilnærmeringer som coaching, NLP, kognitive teknikker og annet når det er nødvendig eller er et nyttig supplement. Erfaringene viser at TFT er det kraftigste og mest effektive verktøyet på de aller fleste utfordringer og blir derfor alltid brukt.


RESPONDERINGSGARANTI. Jeg anbefaler de fleste av mine klienter å benytte seg av en TFT-behandlingspakke på 5 ganger. Vår erfaring etter nesten 20 år viser at en slik pakke er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig, dvs størst mulig sjanse til å få løst problemene/utfordringene og ikke minst øke sannsynligheten for at det ikke kommer tilbake. Første gang varer vanligvis 1,5 time. Får du ingen respons på TFT allerede ved første behandling, kan du velge å avslutte behandlingspakken. Da betaler du heller ikke noe for forsøket. Men heldigvis kjenner de fleste at noe skjer allerede under/etter første behandling. Du kan også velge å bestille enkelttimer men da gjelder ikke responderingsgarantien.


PRISER:

Behandlingspakke 5 ganger (det blir mer enn 5 timer): 5.900,-
1.gang behandling enkelttime (90 min): 1.500,-
Enkeltbehandlinger 2-5 time (60 min): 1.200,-
Evt behandlinger fra 6 time (60 min): 900,- 

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Videosamtaler

Tankefeltterapi (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Mitt hovedverktøy når jeg hjelper mennesker til et bedre og rikere liv, psykisk og/eller fysisk er TFT. I tillegg bruker jeg andre og mer kognitive/tankestyrte tilnærmeringer som coaching, NLP, kognitive teknikker og annet når det er nødvendig eller er et nyttig supplement. Erfaringene viser at TFT er det kraftigste og mest effektive verktøyet på de aller fleste utfordringer og blir derfor alltid brukt.


RESPONDERINGSGARANTI.

Jeg anbefaler de fleste av mine klienter å benytte seg av en TFT-behandlingspakke på 5 ganger. Vår erfaring etter nesten 20 år viser at en slik pakke er med på å sikre at kraften i TFT utnyttes best mulig, dvs størst mulig sjanse til å få løst problemene/utfordringene og ikke minst øke sannsynligheten for at det ikke kommer tilbake. Første gang varer vanligvis 1,5 time. Får du ingen respons på TFT allerede ved første behandling, kan du velge å avslutte behandlingspakken. Da betaler du heller ikke noe for forsøket. Men heldigvis kjenner de fleste at noe skjer allerede under/etter første behandling. Du kan også velge å bestille enkelttimer men da gjelder ikke responderingsgarantien.


PRISER:

Behandlingspakke 5 ganger (det blir mer enn 5 timer):                   5.900,-
1.gang behandling enkelttime (90 min):                                           1.500,-
Enkeltbehandlinger 2-5 time (60 min):                                             1.200,-
Evt behandlinger fra 6 time (60 min):                                                  900,-                                                                                                


Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"DU KAN GJØRE ÉN FEIL MED TFT - Å IKKE BRUKE DET" Ole Holmaas - Coach, Veileder, Psykoterapeut

Beskrivelse

Gi deg selv eller noen du er glad i denne muligheten til et bedre og rikere liv.

  • Det kan gjelde deg som allerede har et godt liv, men som kjenner at det er noe som kunne vært enda bedre.
  • Og det gjelder spesielt deg som har det vondt psykisk og/eller fysisk.

Som en av Norges mest erfarne TFT-terapeuter og –instruktører har jeg siden 2003 hjelpt mange tusen mennesker og undervist veldig mange nye TFT-terapeuter i både inn- og utland. Jeg blir fortsatt like glad og ydmyk av de mange flotte tilbakemeldingene jeg veldig ofte får fra mine klienter og deres nærmeste.

Kroppen vår har et fantastisk potensiale til å hjelpe seg selv. Noen ganger trenger den bare litt hjelp. TFT er en slik hjelp. Som gjør at kroppen vår på en naturlig og helt ufarlig måte veldig ofte og raskt aktiverer sitt potensiale til å løse utfordringer, tilstander, sykdommer, både psykisk og fysisk.

Om noen år vil TFT være i bruk innen veldig mange områder i samfunnet.  Til stor glede og nytte for enkeltmennesker og med enorme besparelser for samfunnet.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille første time, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Du når meg på tlf 411 03 000,  eller på Facebook "Ole Holmaas TFT og Coaching"


Med vennlig hilsen

Ole Holmaas


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer