Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Online coaching

af Troels Sletved

Sidst opdateret 15.10.2021

Reviewer GoMentor

Online coaching

Hvad er online coaching?

Hos GoMentor skjer online coaching via en sikker og stabil platform som er utviklet spesielt til bruk for bl.a. online coaches, psykologer og terapeuter. Hvis du f.eks. vil ha en samtale med en god coach via internett gjøres det enkelt, raskt og diskret ved å registrer deg for GoMentor 24/7 eller booke en tid hos en av våre mange tilknyttede coacher (se listen ved å klikke på 'Finn mentor' i menylinjen). Er du i tvil om hvilken mentor som er riktig for deg kan vi matche deg med den rette online coach, dersom du melder deg inn i GoMentor 24/7. Gjennom GoMentor 24/7 kan du holde videosamtaler eller skrive ubegrenset med din personlige coach, uavhengig av tid og sted. 

Fordelene med online coaching via GoMentor:

  • Ingen fysiske begrensninger (stort utvalg av coacher i hele Norge)
  • Ingen eller kort ventetid
  • Lettere og raskere enn å møte opp i person på en fysisk adresse
  • Ofte billigere enn ve fysisk fremmøte
  • Mulighet for større diskresjon og anonymitet
  • Stabil, sikker og kryptert videoløsning

Online coaching kan bl.a. være:

Du kan få e-terapi og online coaching som hjelp til å håndtere mange forskjellige områder, hvilke blant annet kan være i forbindelse med:

Online coaching via GoMentor er stabilt og sikkert

Hos GoMentor har du to muligheter for å gjennomføre online-terapi og -coaching: via online-videosamtaler eller ved å melde deg inn i GoMentor 24/7, hvor du blir matchet med en psykolog på nett, online terapeut eller online coach, som du kan skrive ubegrenset med eller avholde fortrolige videosamtaler. På begge måter kan du få hjelp lettere, billigere og uavhengig av hvor du er. Online-samtale plattformen samt kommunikasjonsplattformen til GoMentor er stabil og sikker. Plattformen er basert på WebRTC som er dokumentert som en av de sikreste online-samtale plattformene som er på markedet. Alle samtaler er 100% kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. GoMentors plattform for skriftlige samtaler og til videosamtaler kan benyttes fra PC, Mac eller appen vår til iOS og Android

Når kan en online coach hjelpe deg? 

Du kan få e-terapi og online coaching som hjelp til å håndtere mange forskjellige områder, hvilke blant annet kan være i forbindelse med:


 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.