Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Trondheim

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog TrondheimFinn Psykolog eller Coach i Trondheim

Trenger du en coach, parterapeut eller en psykolog i Trondheim? På GoMentor, Norge største portal for samtaleterapi og coaching, vil du finne mange mentorer som kan hjelpe deg i livet, uansett hvor du står. Vi har et stort nettverk med mer enn 150 mentorer. Både psykologer i Trondheim, coacher i Trondheim og i resten av landet. Du kan både finne en psykolog, terapeut eller coach som tilbyr samtaler med personlig eller online-terapi via gjennom GoMentors sikre og konfidensielle videoløsning. Det er en smart måte å bli uavhengig av geografi. Se listen over psykologer, terapeuter og coacher i Trondheim eller søk fortsatte gjennom "Finn mentor" linken øverst.


Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Trondheim. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.

”gomentor


Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

 

Parforholdstest

 

Depresjonstest

 

Stresstest

Få rask hjelp fra en psykolog

Via GoMentor kan du f.eks. få hjelp til:

Du vet kanskje allerede om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach du har bruk for – men du kan også finne andre slags behandlere og terapeuter, som tilbyr samtale og terapi i deres klinikk eller online terapi via GoMentor, som videosamtale. Kanskje er det en behandler med en spesifikk metode som hypnose, kroppsterapi eller tankefeltterapi du søker - eller kanskje en, som kan hjelpe deg med familie- og samlivsproblemer - det kunne vært en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søk eventuelt mer spesifikt blant resultatet via 'Finn hjelp i nærheten'-knappen.

Viser det sig at du er i tvil om hvilken slags mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de psykoterapeutene og coachene, som er i Trondheim. Det vigtigste for å få en god prosess eller enkeltsamtale, er for de fleste kjemien mellem deg og mentoren, og mer underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Under her kan du se de psykologene, psykoterapeutene og coachene vi samarbeider med i Trondheim by.  

Finn en god psykolog uten ventetid i ditt område

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbeider med flere forskjellige og gode terapeuter, coacher og psykologer i Trondheim, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Finn f.eks. en god psykolog uten å vente i:

  • Midtbyen
  • Østbyen
  • Lerkendal
  • Heimdal

Du kan også lese mer om muligheten for rask hjelp uten ventetid via GoMentor 24/7 eller bestille en online psykolog eller online coach direkte til videosamtaler.

 

Psykolog i Trondheim

 

Psykoterapeut i Trondheim

 

Coach i Trondheim

 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.