Stresstest

af GoMentor

Sidst opdateret 27.1.2022

Reviewer GoMentor

Stresstest - test om du er stresset

Test deg selv: Er jeg stresset?

Når man er stresset er man følelsesmessig belastet, hvilket både kan være forårsaket av fysiske og psykiske utfordringer i livet. Kanskje har du problemer i familien? I parforholdet? Kanskje har du flere oppgaver på jobb enn du kan håndtere? Litt stress kan være sunt i en kort periode, men dersom man ikke kan kontrollere følelsen eller har vært stresset i en lengre periode, kan det gi alvorlige konsekvenser for både psyken og kroppen din i forhold til f.eks. angst og depresjon. Sjekk her om du er stresset.

 

 

  

 

Vil du ha 10 gode råd for hvordan du bedre kan håndtere stress fra våre mentorer?

 

Under kan du skrive inn ditt navn og e-postadresse og få tilsendt e-boken «10 råd mot stress» helt gratis. 10 av våre kvalifiserte mentorer har delt sine erfaringer og kunnskap innenfor stress og skrevet ned sine beste råd for hva du kan gjøre hvis du er stresset eller opplever at du er i ferd med å bli det.

Samtidig melder du deg på vårt nyhetsbrev og får muligheten til å bli oppdatert med annen relevant informasjon for deg, arrangementer og konkurranser.

 

Laste ned 10 råd mot stress her

 

Hos GoMentor kan du få hjelp til å håndtere stress, raskt og enkelt. Book en samtale online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og avtal å møtes via vår søkefunksjon "Finn mentor". Du kan også ta i bruk GoMentor 24/7. Da matcher vi deg med din personlige mentor som du kan skrive ubegrenset med, uansett tid og sted. Våre psykologer, psykoterapeuter og coacher er klare for å hjelpe deg med å håndtere stress og få overskudd i hverdagen. Les mer om stress og stresscoaching, samt hvordan du kan få hjelp hvis du sliter med f.eks. arbeidsstress eller familiestress. La våre eksperter hjelpe deg.

Få hjelp til stress

May Brit Strand Nordanger Gunn Eva Johansen Charlotte Nagelgaard Filip Bekkelund
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.