Depresjonstest

af GoMentor

Sidst opdateret 27.1.2022

Reviewer GoMentor

Depresjonstest - test om du har depresjon

Test deg selv: Har jeg en depresjon?

 

Føler du deg nedstemt? Mangler du overskudd? Å føle seg deprimert betyr ikke nødvendigvis at man har en depresjon. Når man opplever symptomer som håpløshet, ensomhet, selvskading eller selvmordstanker over en lengre periode, kan det være snakk om en mer alvorlig depresjon. Det kan f.eks. være en vinterdepresjon, fødselsdepresjon, en depresjon etter stress eller i forbindelse med angst.

 

 

  

 

Vil du ha 10 gode råd for hvordan du kan bli kvitt en depresjon fra våre mentorer?

 

Under kan du skrive inn ditt navn og e-postadresse og få tilsendt e-boken «10 råd mot depresjon» helt gratis. 10 av våre kvalifiserte mentorer har delt sine erfaringer og kunnskap innenfor depresjoner og skrevet ned sine beste råd for hva du kan gjøre hvis du er deprimert eller opplever at du er i ferd med å utvikle en depresjon.

Samtidig melder du deg på vårt nyhetsbrev og får muligheten til å bli oppdatert med annen relevant informasjon for deg, arrangementer og konkurranser.

 

Laste ned 10 råd mot depresjon her

 

Hos GoMentor kan du hjelp til å bli kvitt din depresjon, raskt og enkelt. Book en samtale online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og avtal å møtes via vår søkefunksjon "Finn mentor". Du kan også ta i bruk GoMentor 24/7. Da matcher vi deg med din personlige mentor som du kan skrive ubegrenset med, uansett tid og sted.

Les mer om depresjon og hvordan du kan få hjelp, hvis du sliter med f.eks. en fødselsdepresjon eller andre former for depresjoner. Våre psykologer, psykoterapeuter og coacher er klare til å hjelpe deg med å få tilbake livsgleden og overskuddet du savner. Få innblikk i din egen psykiske helse.

 

Du er også velkommen til å kontakte GoMentor på support@gomentor.no hvis du trenger hjelp til å bli kvitt depresjonen.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.