Introvert? Test og se om du er introvert - GoMentor

Introvert test

af GoMentor

Sidst opdateret 8.6.2021

Reviewer GoMentor

Test deg selv: Er du introvert?

Er du mer orientert mot den ytre verden eller den indre verden? Er du mest komfortabel med mange mennesker, eller foretrekker du selskap av noen få?

Denne testen er utviklet for å evaluere din individuelle tendens til den ytre verden (ekstroversjon) eller den indre verden (introversjon). Enten du faller inn i kategorien ekstrovert eller introvert (eller et sted i mellom), kan det ha en betydelig innvirkning på karrierevalget ditt, forhold og den generelle livsstilen.

Finn ut hva dine tendenser egentlig er med denne ekstrovert / introvert testen.


Hos GoMentor kan du raskt og enkelt få hjelp til din situasjon. Enten du trenger gode råd og sparring, eller har problemer med angst, stress eller depresjon. Bestill tid online eller ta kontakt med ønsket psykolog, terapeut eller coach direkte og bestill en time. Du kan bruke søkefunksjonen vår "Finn mentor" eller du kan registrere deg for GoMentor 24/7, hvor vi matcher deg med din personlige mentor, som du kan skrive konfidensielt med, uavhengig av tid og sted. Våre psykologer, psykoterapeuter og trenere er klare til å hjelpe deg med å få det beste ut av livet. Du kan lese mer om muligheten for å bestille en online psykolog eller online coach her. 

Få hjelp med din situasjon

Kristin Borge-Hansen Mariken Moxness Karin Mohn Engebretsen Kristin Evjen
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp med din situasjon

Kristin Borge-Hansen Mariken Moxness Karin Mohn Engebretsen Kristin Evjen
Få hjelp online fra kun 199 kr./uke

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.