Introvert test

af GoMentor

Sidst opdateret 27.1.2022

Reviewer Troels Sletved

Test deg selv: Er jeg introvert?

Er du mer orientert mot den ytre verden eller den indre verden? Er du mest komfortabel med mange mennesker, eller foretrekker du selskap av noen få?

Denne testen er utviklet for å evaluere din individuelle tendens til den ytre verden (ekstroversjon) eller den indre verden (introversjon). Enten du faller inn i kategorien ekstrovert eller introvert (eller et sted i mellom), kan det ha en betydelig innvirkning på karrierevalget ditt, forhold og den generelle livsstilen.

Finn ut hva dine tendenser egentlig er med denne ekstrovert / introvert testen.


Hos GoMentor kan du raskt og enkelt få hjelp til din situasjon. Enten du trenger gode råd og sparring, eller har problemer med angst, stressdepresjon eller forholdet ditt. Bestill tid online eller ta kontakt med ønsket psykolog, terapeut eller coach direkte og bestill en time. Du kan bruke søkefunksjonen vår "Finn mentor" eller du kan registrere deg for GoMentor 24/7, hvor vi matcher deg med din personlige mentor, som du kan skrive konfidensielt med, uavhengig av tid og sted. Våre psykologer, psykoterapeuter og coacher er klare til å hjelpe deg med å få det beste ut av livet.

Du kan lese mer her om muligheten for å bestille en psykolog på nett, online coach eller finne hjelp i nærheten av deg: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandvika, Kristiansand, Drammen.

Finn din samtalepartner i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn mentor'.

Få hjelp med din situasjon

Mariann Marthinussen Ole Holmaas Mina Tjelle Christina Isdahl
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp med din situasjon

Mariann Marthinussen Ole Holmaas Mina Tjelle Christina Isdahl
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.