Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Drammen

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Drammen - Coach Drammen

Psykolog i Drammen

Bor du i Drammen og trenger en psykolog, psykoterapeut, parterapeut eller coach? På GoMentor.no vil finner du et stort utvalg av mentorer som er klare til å hjelpe deg. For eksempel kan det være du allerede vet at du trenger en gestaltterapeut i Drammen og omegn, eller at du lider av stress og derfor på utkikk etter en coach nær Drammen. Hvis du ikke vet hva du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support via e-post, telefon eller chat. Det er helt uforpliktende.

En psykolog eller coach i Drammen kan blant annet hjelpe deg med


Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Drammen. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.

Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

 

Utbrenthetstest

 

Angsttest

 

Parforholdstest


Finn en god psykolog uten ventetid i Drammen

På GoMentor.no er det raskt å søke seg frem til den rette hjelp. Vi har knyttet mange gode terapeuter, coacher og psykologer i Drammen og omegn, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Finn f.eks. en god psykolog uten ventetid i:

  • Austad/Fjell
  • Bragernes
  • Gulskogen
  • Konnerud
  • Skoger
  • Strømsø/Danvik
  • Tangen/Åskollen
  • Åssiden.

Du vet kanskje allerede om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach du har bruk for – men du kan også finne andre slags behandlere og terapeuter, som tilbyr samtale og terapi i deres klinikk eller online terapi eller  online coaching via GoMentor, som videosamtale eller skriftlig. Kanskje er det en behandler med en spesifikk metode som hypnose, kroppsterapi eller tankefeltterapi du søker - eller kanskje en, som kan hjelpe deg med familie- og samlivsproblemer - det kunne vært en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søk eventuelt mer spesifikt blant resultatet via 'Finn hjelp i nærheten'-knappen.

Viser det sig at du er i tvil om hvilken slags mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de psykoterapeutene og coachene, som er i Drammen. Det vigtigste for å få en god prosess eller enkeltsamtale, er for de fleste kjemien mellem deg og mentoren, og mer underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Under her kan du se de psykologene, psykoterapeutene og coachene vi samarbeider med i Drammen by.  

Se også våre tilknyttede psykologer, terapeuter og coacher i Oslo her.

  

Psykolog i Drammen

 

Psykoterapeut i Drammen

 

Coach i Drammen

 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.