Redaktionelt team

Redaksjonsansvarlige team i GoMentor strever for å levere nøyaktig, korrekt og brukbar informasjon om mental helse, terapeutiske metoder og velvære for den voksende befolkning. GoMentor samarbeider med flere av de 600 mentorene tilknyttet nettportalen for artikkel skrift. Erfarne psykologer, psykoterapeuter og trenere brenner for å dele ny kunnskap og gode råd med GoMentors brukere. Innholdet i GoMentors artikler er basert på vitenskapelige teorier, statistiske og / eller faglige kunnskaper og erfaring innen de spesifikke feltene.

Shaista Azeem

Shaista Azeem

Editor

Shaista er utdannet som autorisert helsesekretær i Norge. Hun har også en bachelorgrad i Sosialantroplogi som har fokus på læren om hvordan mennesker kommuniserer og lever sammen i ulike kulturer og samfunn. Som ansvarlig for kommunikasjonsfaglig rådgivning for det norske marked i GoMentor, gjennomgår hun tekster for korrekturlesing og rettelser, samt oversettelser av tekster. Det er viktig for henne at grammatikken og innholdet er riktig formulert for å levere kvalitet i budskapet.

Mette-Marie D. Andersen

Mette Marie D. Andersen

Editor

Mette-Marie er utdannet cand.comm med spesiale i helsefaglig webkommunikasjon. Hun har også en bachelorgrad i vitenskapsteori og filosofi med fokus på etikk innenfor kommunikasjon og formidling. Som kommunikasjonsansvarlig i GoMentor.dk siden 2015, er et av hennes ansvarsområder å lese gjennom artikler skrevet av skribenter på plattformen, for å sikre at GoMentor tilbyr troverdig og relevant informasjon innenfor ulike områder. Mette-Marie har tidligere arbeidet i Sosialstyrelsen i København Kommune. Som kommunikasjonsmedarbeider var hun ansvarlig for dokumentasjonsrapporter for styrelsens innsatser innenfor behandling og forebyggelse av rusmidler.

Louise Ridderstad

Louise Ridderstad

Editor

Louise startet GoMentor i 2018 og arbeider idag blant annet med å gi relevant og riktig informasjon til besøkende på GoMentor. Hun har en bachelorgrad fra Stockholms Universitet og en forretning- og markedsføringsgrad fra USA med fokus på å skape kritisk og grammatisk riktig informasjon innenfor forskjellige områder. Louise har også omfattende arbeidserfaring innen fremstilling- og korrekturlesing av tekster. Louise mener at nøkkelen til å være en informativ redaktør er å være i stand til å skape et bredt perspektiv og bred viten innenfor et område basert på kritiske kilder.

Betina Kimma Svendsen

Betina Kimma Svendsen

Editor

Betina holder på å ta sin bachelorgrad i erhvervsøkonomi og informasjonsteknologi på Copenhagen Business School, hvor fokuset er å utvikle, implementere og styre IT-systemer, så de understøtter virksomheters strategi, drift og utvikling. Herunder også hvilke konsekvenser GDPR loven har for virksomhetens markedsføringsaktiviteter og kunderelasjoner. Med en bakgrunn som leder i servicebransjen har Betina lært viktigheten i å kommunisere klart og tydelig, noe som bidrar til hennes ferdigheter for å levere et relevant innhold.

Marie Njaa

Marie Njaa

Editor

Marie er halvveis i sin bachelorgrad i erhvervsøkonomi og virksomhetskommunikasjon på Copenhagen Business School, med fokus på hvordan man formidler riktig markedsføringsbudskap. Marie har utviklet ferdigheter og erfaringer med tekst – og stilskriving, der grammatikk og korrekt kildehenvisning er viktig. Dette er for å levere et innhold som er både troverdig og relevant.

Troels Sletved

Editor

Troels er utdannet cand.merc. EMF fra Copenhagen Business School og har arbeidet med kommunikasjon, e-commerce, ledelse og forretningsutvikling siden 2005. Troels har vært direktør for GoMentor siden 2015, og har derfor ansvaret for å sikre et generelt høy faglig nivå i GoMentors tekster og kommunikasjon.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.