Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Bergen

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Bergen - Parterapi Bergen - Coach Bergen - Coaching BergenFinn psykolog eller coach i Bergen

Er du ute etter en psykolog, psykoterapeut, parterapeut eller coach i Bergen? GoMentor er Norges største portal for samtaleterapi, coaching og personlig utvikling. Vi har et stort nettverk av mentorer som du enkelt kan bestille time hos og kontakte her.


Vi har laget en norsk portal for samtaleterapi og coaching, og laget en søkemaskin hvor du kan filtrere på akkurat det du har bruk for i din mentor. Det gjelder både hvis det er en bestemt utdannelse (f.eks. autorisert psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depresjon eller stress), eller hvis det skal være en mentor som både tilbyr samtaler som personlig fremmøte og online-terapi (via webcam), eller som en kombinasjon, hvor du kan skrive, live-chatte og holde videosamtaler med din mentor, som et 24/7 abonnement gir deg mulighet for. Vår online videoløsning fungerer både fra datamaskiner og Android-enheter (både smartphones og tablets). Utover det har vi opprettet en app til iPhone og iPad, der man kan avholde disse online-sesjonene. Du kan søke etter en spesifikk mentor blandt resultatet via "Finn hjelp i nærheten"-knappen under her. Her vil du også kunne filtrere på ventetid eller om du har bruk for en akutt tid.

”gomentor

Finn den rette hjelp i Bergen

Du vet kanskje allerede om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach du har bruk for – men du kan også finne andre slags behandlere og terapeuter, som tilbyr samtale og terapi i deres klinkk eller online terapi via GoMentor, som videosamtale. Kanskje er det en behandler med en spesifikk metode som hypnose, kroppsterapi eller tankefeltterapi du søker - eller kanskje en, som kan hjelpe deg med familie- og samlivsproblemer - det kunne vært en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søk eventuelt mer spesifikt blant resultatet via 'Finn hjelp i nærheten'-knappen. Les mere om psykologhjelp hos Norsk Psykologforening.

Viser det sig at du er i tvil om hvilken slags mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de psykoterapeutene og coachene, som er i Bergen. Det vigtigste for å få en god prosess eller enkeltsamtale, er for de fleste kjemien mellem deg og mentoren, og mer underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Under her kan du se de psykologene, psykoterapeutene og coachene vi samarbeider med i Bergen kommune.

Få rask hjelp fra en psykolog eller coach i Bergen

Med GoMentor kan du få rask hjelp til blant annet:

Finn en god psykolog uten ventetid i Vestland fylke

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette psykolog, terapeut eller coach i Bergen. Finn f.eks. en god psykolog uten ventetid i:

  • Arna
  • Bergenhus
  • Fana
  • Fyllingsdalen
  • Laksevåg
  • Ytrebygda
  • Årstad
  • Åsane

Viser det sig at du er usikker på hvilken type mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de ulike psykoterapeutene og coachene som er i Bergen. Du kan også lese mer om muligheten for rask hjelp uten ventetid via GoMentor 24/7 eller bestille en psykolog på nett eller online coach direkte. 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.