Businesscoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

businesscoachingØnsker du å forbedre karrieremulighetene dine? Da er businesscoaching den riktige veien å gå. Det gir deg muligheten til å gjøre deg selv mer attraktiv på arbeidsmarkedet, både som medarbeider og leder. En businesscoach kan hjelpe deg med å oppnå personlig utvikling, så effektivt som mulig, så du kan få suksess – både privat og i arbeide.

En businesscoach kan hjelpe deg og gjøre deg bedre til å:

 • Sette klare målsetninger
 • Ta bedre beslutninger
 • Øke din personlige gjennomslagskraft
 • Synliggjøre konflikter og løse dem
 • Skape positive overbevisninger som muliggjør handling
 • Bryte med dårlige vaner og skape nye effektive vaner
 • Bygge opp mental styrke

Hva kan du bruke en businesscoach til?

En businesscoach kan brukes til mange former for coaching innenfor jobb og karriere. Det kan være mye forskjellig alt etter hva man har behov for og den jobbsituasjon og målsetning man har.

Her er noen av formene for businesscoaching:

 • Karrierecoach – Motivasjon, råd og veiledning til å sette de rette målene for karrieren sin gjennom identifisering av kompetanser. Her får man hjelp med CV, søknad og jobbsamtale så man får det rette verktøyet til å finne og beholde drømmejobben. Du kan lese mer om karrierecoach under Jobb og karriere.
 • Kommunikasjonscoaching – Verbale og nonverbale kommunikasjonsevner som kan være avgjørende for å oppnå suksess. Her lærer man også hvor viktig det er å være god til å lytte.
 • Ledelsescoaching – Dette verktøyet kan fort gi den nødvendige støtten og informasjonen til menneskene i virksomheten. Dette er nyttig både for nye og gamle mer erfarne ledere.
 • Executive coaching – Det er utrolig viktig for mennesker i virksomheters ledelse å vite hvordan man oppnår suksess. Executive coaching kan gjøre ledere enda bedre. Denne formen for coaching minner veldig om ledelsescoaching, men er typisk mer relevant for mer erfarne ledere og hvordan man kan bli enda bedre.
 • Motivasjonscoaching – Det er mange former for motivasjonsråd og teknikker som kan læres, alt fra selvmotivasjon til det å motivere de ansatte. Dette kan være relevant for både medarbeider og leder.
 • Performance coaching – Å forbedre medarbeideres prestasjoner uten å stresse dem er en uvurderlig evne som kan få en leder til å bli godt likt og føre til fremgang.
 • Teamcoaching – Å forbedre medarbeideres prestasjoner i team sammenheng uten å stresse dem, men heller ved å motivere dem gjennom spesifikke teknikker. Denne formen for coaching minner veldig om performance coaching, men har hovedfokus på teamledere og hvordan de kan bli bedre til å lede og motivere teamet sitt.
 • Salgscoaching – Det er mange salgsfremmende teknikker som kan læres for å øke salget i en virksomhet. Noen har en naturlig evne til å selge, mens andre trenger litt salgscoaching for å mestre kunsten å selge.

Online businesscoaching hos GoMentor

Hos GoMentor legger vi mye i å kunne tilbyd deg de beste mulighetene innen businesscoaching og karriererådgiving. Det er ikke en form for terapi men mer en teknikk for å skape mental vekst. Det kan sees som en investering i verdifulle medarbeidere og ledere. Siden de mange formene for businesscoaching er med å skape personlig utvikling som samtidig skaper utvikling og fremdrift i arbeidet. Sammen med en businesscoach vil dere sette noen konkrete mål for videre utvikling. Flere av våre coaches har erfaring innenfor et bredt spekter av businesscoaching og er klare til å hjelpe deg eller virksomheten din. Her tilbyr de med GoMentor.no som plattform online businesscoaching, uansett hvor og når du trenger det, sånn at du kan bli en ambisiøs og suksessfull leder eller medarbeider. 

Businesscoaching

Anders Straume Katrine Nysveen Jan Sølvberg Thomas (Tom) Kjos-Kendall
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Businesscoaching

Anders Straume Katrine Nysveen Jan Sølvberg Thomas (Tom) Kjos-Kendall
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Businesscoaching

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.