Om oss

GoMentor er Norges største portal for samtaleterapi, coaching og personlig utvikling. Vår visjon er å hjelpe folk å realisere sitt fulle potensial ved å tilby samtaleterapi og coaching på moderne menneskers premisser.

Vi har samlet psykologer, psykoterapeuter og coacher på ett sted under betegnelsen 'mentorer' som alle er klare til å hjelpe deg. Vi har gjort det enkelt å finne den riktige hjelp, enten det er en time med personlig fremmøte, en online videosamtale eller skriftlig terapi og coaching via GoMentor 24/7.

heart

Vi har hjulpet mer enn

90.000+

mentor

Mentorer på GoMentor

600+

clock

Tilgjengelig

24/7

calendar

Etablert i

2010

worldwide

Til stede

i hele verden

pin

Hovedkontor i

København

Landsdekkende og online

map
Våre mentorer

Team GoMentor

Redaktionelt team

Redaksjonsansvarlige team i GoMentor strever for å levere nøyaktig, korrekt og brukbar informasjon om mental helse, terapeutiske metoder og velvære for den voksende befolkning. GoMentor samarbeider med flere av de 600 mentorene tilknyttet nettportalen for artikkel skrift. Erfarne psykologer, psykoterapeuter og trenere brenner for å dele ny kunnskap og gode råd med GoMentors brukere. Innholdet i GoMentors artikler er basert på vitenskapelige teorier, statistiske og / eller faglige kunnskaper og erfaring innen de spesifikke feltene. Les mer

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.