Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psyokolog Stavanger

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Stavanger - Coach Stavanger - Parterapi StavangerFinn psykolog eller coach i Stavanger

Er du ute etter en god psykolog i Stavanger? Eller er du ute etter en parterapeutcoach eller psykoterapeut? På denne siden har vi samlet psykologer, terapeuter og coacher i Stavanger. Ved å bestille via GoMentor får du kort ventetid, raskere hjelp og mer transparens. Våre mentorer har hver sin profil der du kan lese mer om dem og se deres kontaktinformasjon, eller forespørre på en tid direkte. Så om du f.eks. søker parterapi i Stavanger eller en psykolog i Stavanger med erfaringer depresjon, finner du det her. Vi samlet en liste over psykologer, terapeuter og coacher i Stavanger.

Hva kan en psykolog i Stavanger hjelpe med?

Psykologer jobber med mange problemer og kan hjelpe deg til å behandle ulike utfordringene du møter i livet. For eksempel:

”gomentor

Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhet å finne f.eks. psykologer i Stavanger. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.

Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

Finn en god psykolog uten ventetid i Stavanger

GoMentor samarbeider med flere forskjellige og gode terapeuter, coacher og psykologer i Rogaland fylke, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Finn f.eks. en god psykolog hvor du kan bestille tid online:

  • Eiganes og Våland 
  • Finnøy
  • Hillevåg
  • Hinna
  • Hundevåg
  • Madla og Kvernevik
  • Rennesøy
  • Storhaug
  • Tasta

Viser det sig at du er usikker på hvilken type mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de ulike psykoterapeutene og coachene som er i Stavanger. Du kan også lese mer om muligheten for rask hjelp uten ventetid via GoMentor 24/7 eller bestille en psykolog på nett eller online coach direkte. 


Utbrenthetstest

 

Angsttest

 

Parforholdstest

 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.