Online terapi - få psykologhjelp online - GoMentor

Online terapi

Skrevet av GoMentor

E-terapiHos GoMentor foregår e-terapi via en sikker og stabil online videoløsning. Den er spesielt utviklet for bl. a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches. Vil du for eksempel ha en samtale med psykologen din online, kan du gjøre det enkelt, hurtig og diskret bare ved å booke en tid online hos en av våre mange mentorer (se listen ved å klikke ”Finn mentor” i menylinjen). Er du i tvil om hvilken mentor som er riktig for deg kan vi matche deg med den rette coachen for deg, dersom du melder deg inn i GoMentor 24/7. Gjennom GoMentor 24/7 kan du skrive ubegrenset med din personlige coach, uavhengig av tid og sted.

Fordeler ved e-terapi via GoMentor:

  • Ingen fysiske grenser (stort utvalg av mentorer i hele Norge)
  • Ingen- eller kort ventetid
  • Lettere og hurtigere enn å skulle møtes på en fysisk adresse
  • Ofte billigere enn fysisk fremmøte
  • Mulighet for høyere grad av diskresjon og anonymitet
  • Stabil og sikker videoløsning

E-terapi via GoMentor er stabilt og sikkert:

Hos GoMentor har du to muligheter for å gjennomføre online-terapi og -coaching: via online-videosamtaler eller ved å melde deg inn i GoMentor 24/7, hvor du blir matchet med en psykolog, terapeut eller coach, som du kan skrive ubegrenset med. På begge måter kan du få hjelp lettere, billigere og uavhengig av hvor du er. GoMentors online-samtale plattform er stabil og sikker. Plattformen er basert på WebRTC som er blitt dokumentert som en av de sikreste online-samtale plattformene som finnes. Alle samtaler er fullt kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. GoMentors plattform for online-samtaler kan benyttes på PC, Mac eller vår app til iOS og Android

Se utvalgte mentorer under

 

Prøv online terapi

Sølvi Salomonsen Erik Bisgaard Christine Lemme Hildi  Bragason
Få hjelp online fra kun 169 kr./uke

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer