Online terapi

af Troels Sletved

Sidst opdateret 15.10.2021

Reviewer GoMentor

Psykolog på nett & online coaching forløp

Psykolog på nett - online coachingHos GoMentor har vi utviklet en sikker og brukervennlig kommunikasjonsplattform til bruk for fortrolig psykologhjelp på nett og online coaching. Alt dataoverførsel er full kryptert og GDPR godkjent.

Har du brug for en online psykolog, online terapeut eller online coach tilbyder GoMentors platform overordnet set to muligheder:

  1. Du kan velge GoMentor 24/7 som en sikker og brukervennlig plattform for online terapi samt online coaching forløp. Du velger selv om forløpet skal foregå skriftlig, via videosamtaler eller med en kombinasjon av begge. du kan selv velge blant et stort utvalg av profesjonelle psykologer, terapeuter og coacher. Du har også mulighet til å la GoMentor finne den riktig hjelp til deg. Du kommer fort i gang og er garantert svar innenfor 24 timer alle hverdager. 

  2. GoMentor gir også deg muligheten selv til å finne en psykolog, terapeut eller en coach, gjennom vår egen søkefunksjon, som tilpasses dine behov og som også kan tilby enkelttimer gjennom videosamtaler. Du betaler som regel mer for hver enkelt time enn det du ville ha gjort hvis du du hadde benyttet deg av GoMentor 24/7, men enkelttimer kan være en bedre løsning for deg som kun ønsker noen få timer, eller for deg som ønsker en mentor som ikke tilbyr et GoMentor 24/7 forløp.

Det kreves ingen nedlasting av noe form for program for at du skal få avholdt gode og sikre videosamtaler eller GoMentor 24/7 med en psykolog på nett, online terapeut eller online coach på GoMentor plattformen. Det eneste du trenger er en PC, et nettbrett eller en mobiltelefon med nettleser for å kunne gjennomføre dine timer på en sikker måte. 

Alternativt kan du også laste ned vår app via  iOS eller Android og med det få flere fordeler på din mobiltelefon eller på ditt nettbrett.

Med GoMentor får du online coaching og e-terapi via en sikker, fortrolig og brukervennlig plattform. Samtidig kan du velge blant Norges største nettverk av profesjonelle online psykologer, terapeuter samt online coacher. 

Få hjelp hurtigere, billigere og uavhengig av hvor du er.

Fordeler ved online terapi via GoMentor:

  • Skriv fortrolig med en psykolog, terapeut eller coach når det passer deg (GoMentor 24/7)

  • Stabil og sikker videoløsning på nett eller via app

  • Ingen fysiske grenser (stort utvalg av mentorer i hele Norge)

  • Ingen- eller kort ventetid

  • Lettere og hurtigere enn å skulle møtes på en fysisk adresse

  • Ofte billigere enn fysisk fremmøte

  • Mulighet for høyere grad av diskresjon og anonymitet

Psykolog på nett & online coaching via GoMentor er stabilt og sikkert

Hos GoMentor har du to muligheter for å gjennomføre online-terapi og -coaching: via online-videosamtaler eller ved å melde deg inn i GoMentor 24/7, hvor du blir matchet med en psykolog, terapeut eller coach, som du kan skrive ubegrenset med. På begge måter kan du få hjelp lettere, billigere og uavhengig av hvor du er. GoMentors online-samtale plattform er stabil og sikker. Plattformen er basert på WebRTC som er blitt dokumentert som en av de sikreste online-samtale plattformene som finnes. Alle samtaler er fullt kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. GoMentors plattform for online-samtaler kan benyttes på PC, Mac eller vår app til iOS og Android.

Få online terapi:

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr rådgivning og terapi online. Det fungerer på samme sett som tradisjonell rådgivning, men forskjellen er at sesjonene på GoMentor 24/7 er online, der du har mulighet for å prate om din situasjon og dine problemer gjennom videosamtale eller chat. Fordelene ved GoMentor 24/7 er at du sparer tid, energi og penger. Du slipper fysisk å dra til et sted, noe som gir deg en større fleksibilitet i din kalender. Samtidig gjør GoMentor 24/7 det mulig å snakke med dine rådgivere under 24 timer via chat, du får dermed flere muligheter for å snakke med din rådgiver på GoMentor, og du kan da forvente deg mer kontakt med din rådgiver. I tillegg er kostnaden forskjellig fra tradisjonell terapi, da det på GoMentor er rundt 50% billigere enn om du skulle gå til en fysisk rådgiver, inkludert at du kan få hjelp på ubekvemme tider.

GoMentor 24/7 passer derfor utmerket til deg som befinner deg i et stadie der du foretrekker å ikke gå utenfor døren, men samtidig vil ha den rådgivningen du behøver. Om du ønsker tilgjengelighet, bekvemmelighet, anonymitet og ulike sett å kommunisere på ved tider som passer deg selv. Samtidig passer det også for de som vil unnvike det sosiale stigmaet som er koblet opp til terapi og rådgivning, noe som ofte forhindrer mennesker å søke hjelp. Med GoMentor 24/7 kan du få terapi privat og hjemmefra, og man behøver ikke lenger å kjenne seg ensom i sin situasjon. 

Les mer her om hvorfor og når online terapi bør prøves.

Når kan en psykolog på nett eller online coaching hjelpe deg?

Online psykologhjelp eller online coaching kan brukes som hjelp til å håndtere mange forskjellige områder og problemstillinger, som kan blant annet være i forbindelse med: 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.