Online terapi - få psykologhjelp online - GoMentor

Online terapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Terapi på nett

E-terapi


Hos GoMentor foregår e-terapi via en sikker og stabil online videoløsning. Den er spesielt utviklet for bl. a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches. Vil du for eksempel ha en samtale med psykologen din online, kan du gjøre det enkelt, hurtig og diskret bare ved å booke en tid online hos en av våre mange mentorer (se listen ved å klikke ”Finn mentor” i menylinjen). Er du i tvil om hvilken mentor som er riktig for deg kan vi matche deg med den rette coachen for deg, dersom du melder deg inn i GoMentor 24/7. Gjennom GoMentor 24/7 kan du skrive ubegrenset med din personlige coach, uavhengig av tid og sted.

Fordeler ved online terapi via GoMentor:

  • Ingen fysiske grenser (stort utvalg av mentorer i hele Norge)
  • Ingen- eller kort ventetid
  • Lettere og hurtigere enn å skulle møtes på en fysisk adresse
  • Ofte billigere enn fysisk fremmøte
  • Mulighet for høyere grad av diskresjon og anonymitet
  • Stabil og sikker videoløsning

Online terapi via GoMentor er stabilt og sikkert:

Hos GoMentor har du to muligheter for å gjennomføre online-terapi og -coaching: via online-videosamtaler eller ved å melde deg inn i GoMentor 24/7, hvor du blir matchet med en psykolog, terapeut eller coach, som du kan skrive ubegrenset med. På begge måter kan du få hjelp lettere, billigere og uavhengig av hvor du er. GoMentors online-samtale plattform er stabil og sikker. Plattformen er basert på WebRTC som er blitt dokumentert som en av de sikreste online-samtale plattformene som finnes. Alle samtaler er fullt kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. GoMentors plattform for online-samtaler kan benyttes på PC, Mac eller vår app til iOS og Android.

Få online terapi:

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr rådgivning og terapi online. Det fungerer på samme sett som tradisjonell rådgivning, men forskjellen er at sesjonene på GoMentor 24/7 er online, der du har mulighet for å prate om din situasjon og dine problemer gjennom videosamtale eller chat. Fordelene ved GoMentor 24/7 er at du sparer tid, energi og penger. Du slipper fysisk å dra til et sted, noe som gir deg en større fleksibilitet i din kalender. Samtidig gjør GoMentor 24/7 det mulig å snakke med dine rådgivere under 24 timer via chat, du får dermed flere muligheter for å snakke med din rådgiver på GoMentor, og du kan da forvente deg mer kontakt med din rådgiver. I tillegg er kostnaden forskjellig fra tradisjonell terapi, da det på GoMentor er 50% billigere enn om du skulle gå til en fysisk rådgiver, inkludert at du kan få hjelp på ubekvemme tider, både dag som natt. GoMentor 24/7 passer derfor utmerket til deg som befinner deg i et stadie der du foretrekker å ikke gå utenfor døren, men samtidig vil ha den rådgivningen du behøver. Om du ønsker tilgjengelighet, bekvemmelighet, anonymitet og ulike sett å kommunisere på ved tider som passer deg selv. Samtidig passer det også for de som vil unnvike det sosiale stigmaet som er koblet opp til terapi og rådgivning, noe som ofte forhindrer mennesker å søke hjelp. Med GoMentor 24/7 kan du få terapi privat og hjemmefra, og man behøver ikke lenger å kjenne seg ensom i sin situasjon. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer