Familieterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

FamilieterapiNoen familier ser nesten perfekte ut på overflaten, men det er de færreste som ikke har noen problemer der terapi kan være fordelaktig. Familieterapi er noe veldig få familier vurderer når det oppstår et problem - de tror det er bedre å "holde det innenfor murene". Problemet med dette alternativet er at mange små problemer på lang sikt kan bli til store konflikter. Selv om en familie ikke lenger bor sammen, kan familieterapi ofte være gunstige, så familiemedlemmer unngår at det ikke går for lang tid mellom hver gang. Uavhengig av den spesifikke utfordringen som familien står overfor, er det mange måter familieterapi kan hjelpe.

Her er noen av tilfellene hvor familieterapi kan være fordelaktig:

  • Kognitiv terapi - Noen ganger er det slik at du ikke er klar over et problem, nok til at du vil være i stand til å prøve å løse det.
  • Kommunikasjonsproblemer - Familier som har problemer med å kommunisere effektivt med hverandre, kan lære å bli flinkere til å lytte til hverandres ønsker og behov.
  • Søskendefeider - Når søsken begynner å krangle over lengre perioder, kan det ha enorm negativ effekt på hele familien. Rådgivning kan hjelpe søsken til å bli bedre, for å gjenkjenne og forholde seg til konflikten som oppstår når årsaken til konflikten identifisert.
  • Atferdsterapi - Hvis du lærer å endre deler av din egen oppførsel, kan det hjelpe familien til å fungere bedre sammen.

Familieterapi online


Her på GoMentor vet vi at hverdagen er ofte travel og hektisk, og mange familier har ikke tid til å effektivt håndtere de utfordringer og problemer de kan stå overfor. Det er derfor vi har utviklet en plattform for online rådgivning. Uavhengig av deres spesifikke problem vil en spesialisert form for terapi lære familien å fungere bedre sammen, noe som kan resultere i en lykkeligere og sunnere husholdning. Denne veiledning og støtte tilbys på nettet, slik at våre tilknyttede terapeuter hjelpe moderne familier, uansett hvor travelt deres kalender er. Våre tilknyttede terapeuter er spesialister på alle de utfordringene du som en moderne familie vanligvis står overfor. Uavhengig av spesifikke detaljer, til familie rådgivning hjelpe familier flytte nærmere sammen.


Finn deres mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen til høyre. 

Familieterapi

Trine Bache Sølvi Laugsand Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder  Anna Sigridsdatter Heen Cecilie  Dale Parterapi
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.