Individuell samtale - Personlig terapi og coach - GoMentor

Individuell samtale

Individuell samtaleEn individuell samtale er en personlig samtale, som kun foregår mellom deg og din mentor. Det kan f.eks. være en samtale med en psykolog, en coach, en psykoterapeut eller sexolog. Dere har fokus på det du ønsker å jobbe med, og at du dermed kan få oppleve større grad av livsglede. Avhengig av hvilken mentor du velger, vil det bli brukt forskjellige profesjonelle metoder til å jobbe med de utfordringene du står overfor. Denne samtaletypen vil derfor være mer intim og det kan for noen være lettere å åpne seg og dele sine tanker og følelser. Andre samtaletyper kan være parterapi, familieterapi eller gruppeterapi, hvor andre også deltar i samtalen med mentoren. 


Stort sett alle emner passer til individuelle samtaler, alt ettersom hva dine egne behov for. For noen kan det være veldig personlige og private temaer, som man kun ønsker å dele med sin mentor. For andre kan det omhandle et øsnke om å forbedre seg gjennom personlig utvikling, enten privat eller i arbeidslivet. Det er derfor et bredt område og tid og sted avtales individuelt med din egen mentor. GoMentor tilbyr muligheten for online terapi og coaching for å gjøre det så fleksibelt som mulig for deg. 


Du kan få hjelp til: 

  • Selvutvikling
  • Depressjon 
  • Angst
  • Arbeidsløshet 
  • Lav sexlyst 
  • Psykiske utfordringer
  • Stress
  • Jobb og karriere 

 

Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen til høyre. 

 

Book en individuell samtale og få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.
Ann Flikkeid Birgitta Vikstrøm Annemette Nilsen Sølvi Laugsand
km fra

Se utvalgte mentorer under

Finn mentorer i ditt område

km fra
 

Individuell samtale

Book en individuell samtale og få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Ann Flikkeid Birgitta Vikstrøm Annemette Nilsen Sølvi Laugsand
Akkurat nå: Spar 40% på online terapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.