Psykolog Oslo. Finn en god psykolog, terapeut eller coach - GoMentor

Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Oslo

af GoMentor

Sidst opdateret 6.5.2020

Reviewer Unknown User

Psykolog OsloFinn psykolog i Oslo

Er du ute etter psykolog Oslo? Da har du kommet til rett sted. På GoMentor kan du enkelt søke etter psykologer, psykoterapeuter og coacher. For eksempel hvis du trenger en psykolog med kort ventetid i Oslo, eller hvis du ønsker personlig utvikling i samarbeid med en coach i Oslo.


GoMentor har gjort det enkelt å filtrere etter behov, alt fra geografi til utdanning, erfaring områder, kjønn, samtaletype og mer. Se listen over psykologer, psykoterapeuter og coacher i Oslo og søk eventuelt mer spesifikt gjennom "Finn mentor" linken øverst.


”gomentor

Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Oslo. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søer, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.

Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

 

Utbrenthetstest

 

Angsttest

 

Parforholdstest

 

Finn hjelp i nærheten

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbeider med flere forskjellige og gode psykologer i Oslo, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Vi har her lagd søkninger på mentorer i ulike områder i Oslo, og du kan klikke på lenkene og se de mentorene vi samarbeider med. På den enkelte mentors profilside kan du lese mer om den enkelte mentor, herunder profiltekster, anbefalinger fra andre brukere, og hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de har erfaring med. Samtidig kan du lese deres blogginnlegg og se videobloggs (hvis de har laget noen).

 

Finn mentor i Sentrum

 

Finn mentor på Majorstuen


Viser det sig at du er usikker på hvilken type mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de ulike psykoterapeutene og coachene som er i Oslo. Ta kontakt med oss i dag via vår hjemmeside eller på telefon 23 96 62 47.

 

Psykolog, terapeut eller coach i Oslo

Gudrun Nordmo Ingrid Gilleberg Unn Helen Børvind Line  Mellesdal
Få hjelp online fra kun 199 kr./uke

Psykolog Oslo

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.