Angsttest

af GoMentor

Sidst opdateret 27.1.2022

Reviewer GoMentor

Angsttest - test om du har angst

Test deg selv: Har jeg angst?

 

Har du opplevd en sterk følelse av ubehag eller uro? Det kan også være at du har hatt angstanfall. Du har kanskje spurt deg selv: Har jeg angst? Å føle seg nervøs eller ubehagelig i bestemte situasjoner er ikke nødvendigvis symptomer på at man har angst. Er dine engstelige følelser så sterke at de begynner å ta kontroll over tanker og livet ditt, er det viktig å snakke om det og søke profesjonell hjelp. Det kan f.eks. være panikkangst, sosial angst og angst i forbindelse med stress eller depresjon.

 

 

  

 

Vil du ha 10 gode råd for hvordan du kan håndtere angst fra våre mentorer?

 

Under kan du skrive inn ditt navn og e-postadresse og få tilsendt e-boken «10 råd mot angst» helt gratis. 10 av våre kvalifiserte mentorer har delt sine erfaringer og kunnskap innenfor angst og skrevet ned sine beste råd for hva du kan gjøre hvis du har angst eller opplever at du er i ferd med å få angst.

Samtidig melder du deg på vårt nyhetsbrev og får muligheten til å bli oppdatert med annen relevant informasjon for deg, arrangementer og konkurranser.

 

Last ned 10 råd mot angst her

 

Hos GoMentor kan du få hjelp til å bli kvitt din angst, raskt og enkelt. Book en samtale online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og avtal å møtes via vår søkefunksjon "Finn mentor". Du kan også ta i bruk GoMentor 24/7. Da matcher vi deg med din personlige mentor som du kan skrive ubegrenset med, uansett tid og sted.

Les mer om angst og fobier og hvordan du kan få hjelp hvis du sliter med f.eks. panikkangst, sosial angst eller en annen form for angst eller fobi. Våre psykologer, psykoterapeuter og coacher er klare til å hjelpe deg med å slippe angsten og gjenskape livsgleden din i hverdagen.

 

Du er også velkommen til å kontakte GoMentor på support@gomentor.no hvis du trenger hjelp til å bli angstfri.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.