Selvtillit test

af GoMentor

Sidst opdateret 8.6.2021

Reviewer GoMentor

Selvtillit

Å se deg selv som viktigere enn andre mennesker er generelt usunt, alle fortjener å erkjenne sin fulle verdi som person. Dessverre er det mange som har en tendens til å kun se sine egne feil mens de forsømmer sine gode og sterke sider, dette kan lett føre til lav selvtillit eller dårlig selvfølelse.

Selvtillit test

Lav selvtillit

Virker det som om folk legger for mye vekt på følelsen av selvtillit? I så fall bør du vurdere dette: Å tro på din verdi er et avgjørende element i mental helse. Uten det er det lett å bli deprimert og engstelig. Det er lett å falle i bakgrunnen for sosiale situasjoner. Dessuten er det lett å la mulighetene gå forbi deg. Du kan utvikle en sunn følelse av selvtillit uten å miste empati for andre eller bli overdreven selvopptatt. Selvtilliten kan gi deg, og menneskene du er glad i, større lykke med alle fordelene. Gitt dette er det all grunn til å forbedre det.

Få bedre selvtillit og bedre selvfølelse

Å snakke med en kvalifisert terapeut kan snu denne trenden og hjelpe deg med å få et bedre perspektiv og hjelpe deg å se deg selv som du virkelig er. Alle mennesker har noe å tilby verden og noe å være stolt av; Profesjonell hjelp kan hjelpe deg med lav selvtillit til å se disse punktene i et nytt lys. Kognitiv atferdsterapi kan hjelpe deg med å sortere tankene som pleier din lave følelse av selvtillit. Når du har identifisert tankene dine, kan du ta positive skritt for å erstatte dem med mer nyttige ideer. Hvis du er interessert i å prøve terapi for å forbedre din selvtillit og selvbilde, kan våre psykologerterapeuter eller coacher hjelpe deg med å gjøre akkurat det.

Hos GoMentor kan du også få hjelp til for eksempel å håndtere stress eller angstrelaterte utfordringer. Du kan også lese mer om muligheten for å bestille en online psykolog eller online coach, samt muligheten for å skrive og holde videosamtaler via GoMentor 24/7.

Få hjelp for lav selvtillit

May Brit Strand Nordanger Gunn Eva Johansen Rebecca Hansen Liv   Wassum
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp for lav selvtillit

May Brit Strand Nordanger Gunn Eva Johansen Rebecca Hansen Liv   Wassum
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.