Utbrenthetstest

af GoMentor

Sidst opdateret 27.1.2022

Reviewer GoMentor

Test deg selv: Er jeg utbrent?

Utbrenthet utvikler seg langsomt - ofte skjer det over flere år. Tilstanden utvikles fordi du over en lengre periode er blitt belastet mentalt og ikke har hatt tilstrekkelige ressurser eller innflytelse til å håndtere belastningene. Jo tidligere du blir oppmerksom på følelsen av utbrenthet, desto lettere er det å få vendt utviklingen og komme ovenpå igjen.


Det er også viktig å kunne gjenkjenne tegn på utbrenthet. Ta testen her og finn ut av om du er i risikogruppen for utbrenthet:


Få hjelp mot utbrenthet

Hos GoMentor kan du få hjelp til utbrenthet. Book online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og avtal en tid til å møtes via vår søkefunksjon "finn mentor". Du kan også melde deg på GoMentor 24/7, hvor vi matcher deg med din personlige mentor som du kan skrive fortrolig til, uansett tid og sted.

Våre psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar for å hjelpe deg med stresshåndtering og følelsen av utbrenthet, og hjelpe deg med å få din livsglede igjen. Les mer om stress og stresshåndtering eller om hjelp for angst og depresjon.

Få hjelp med utbrenthet

May Brit Strand Nordanger Liv  Wassum Anna Lena Eldøy                               Sølvi Laugsand
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.