Tegn på utbrenthet - Test deg selv - er du utbrent? - GoMentor

Utbrenthetstest

af GoMentor

Sidst opdateret 1.9.2020

Reviewer GoMentor

Utbrenthet utvikler seg langsomt - ofte skjer det over flere år. Tilstanden utvikles fordi du over en lengre periode er blitt belastet mentalt og ikke har hatt tilstrekkelige ressurser eller innflytelse til å håndtere belastningene. Jo tidligere du blir oppmerksom på følelsen av utbrenthet, desto lettere er det å få vendt utviklingen og komme ovenpå igjen.


Det er også viktig å kunne gjenkjenne tegn på utbrenthet. Ta testen her og finn ut av om du er i risikogruppen for utbrenthet:


Få hjelp mot utbrenthet

Hos GoMentor kan du få hjelp til utbrenthet. Book online eller kontakt en psykolog, terapeut eller coach direkte og avtal en tid til å møtes via vår søkefunksjon "finn mentor". Du kan også melde deg på GoMentor 24/7, hvor vi matcher deg med din personlige mentor som du kan skrive fortrolig til, uansett tid og sted.


Våre psykologer, psykoterapeuter og coaches er klar for å hjelpe deg med stresshåndtering og følelsen av utbrenthet, og hjelpe deg med å få din livsglede igjen. Les mer om stress og stresshåndtering

Få hjelp med utbrenthet

Anicken Sveia Riksfjord Gudrun Nordmo Erik Sæthre Nilsen Katrine Nysveen
Få hjelp online fra kun 199 kr./uke

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer