Utbrenthet - Føler du deg utbrent? - GoMentor

Utbrenthet

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Utbrenthet

Utbrenthet oppleves som fysisk, følelsesmessig og mental utmattelse. Det er i seg selv ikke en sykdom, men en tilstand som vanligvis utvikler seg over tid med kontinuerlig belastning på den fysiske, emosjonelle og mentale karakter. Spesielt vil lange perioder med stress være en utløsende faktor. Utbrenthet er karakterisert ved en rekke symptomer hvor personen utover den fysiske utmattelse, etter hvert opplever mental trøtthet, forsømmer seg selv, blir motløs og mister interessen i det daglige liv og virke. Utbrenthet vil i mange tilfeller ende i sykemelding fra ens jobb og behov for hvile over en lengre periode. Flere opplever at de ikke kan gå tilbake til den gamle jobben, men har behov for andre omgivelser og et lavere tempo etter sykemelding. 

Test deg selv: Er du utbrent?Finn riktig hjelp

Utbrenthet er en alvorlig tilstand som bør behandles. En coach eller terapeut vil kunne tilby deg en nøytral arena for å lufte dine bekymringer og tanker. Gjennom slike samtaler vil du bli utrustet med verktøy og teknikker som vil gjøre det mulig for deg å vende tilbake til hverdagen. Samtaleterapi eventuelt kombinert med andre metoder tilbys både online og offline hos GoMentor.no. Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen til høyre. Vårt abonnementstilbud 24/7 gir deg mulighet til å skrive med din mentor hvor og når som helst, alt etter dine behov.

Trond Grem Wold Hildegunn Hoff Sagli Rita Jacqueline Van Ingelgem Monsen May Britt Lian
Finn hjelp i nærheten km fra

Se utvalgte mentorer under

 

Finn din samtalepartner

Trond Grem Wold Hildegunn Hoff Sagli Rita Jacqueline Van Ingelgem Monsen May Britt Lian
Få hjelp online fra kun 169 kr./uke

Utbrenthet

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer