Du er ikke alene (og hvordan kan din smerte bidra til en bedre verden)

Skrevet d. 14-10-2022 14:18:17 af Mariann Marthinussen - Psykoterapeut, Veileder, Coach, Mindfulness-lærer MBSR, Foredragsholder/Motivator, Mentaltrener

Du har kanskje tenkt mange ganger at det "er bare jeg" som har det slik. "Det er bare jeg" som sliter med sånne ting. Du trenger kanskje og vite at alle sliter med noe, og at det å dele det gjør at vi kan få nye perspektiv og hjelp til å forløse smerten og utfordringene vi står i.

Jeg har blitt spurt av mine klienter om jeg ikke kan lage flere oppsummeringer av tema jeg jobber med i timene, slik at de kan kjenne seg igjen i andres problemstillinger og kunne føle fellesskapet.

Jeg har derfor laget en video om temaet "hvordan høyne bevisstheten" og hvordan jobbe med dine egne utfordringer gjennom det vi i Psykosyntesen kaller "delpersonligheter". 

Her snakker jeg også om hvordan det å skape større bevissthet for deg selv, også kan bidra til en ny og bedre verden for oss alle. Din smerte er ikke bare din, din forløsning er ikke bare din. Du er viktig!

Du finner videon lenket her. 

Ha en deilig dag. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.