Samtaleterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 7.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Samtaleterapi

Hva er samtaleterapi?

Samtaleterapi er en terapiform som bruker samtaler som et psykologisk redskap. I samtaleterapi snakker du som regel med en psykolog eller psykoterapeut som er der for å gi støtte, viten og konkrete strategier. Dette hjelper deg til å forstå, bearbeide og håndtere dine problemstillinger eller en vanskelig livssituasjon. Hos GoMentor er det mulig å både få individuell terapi og gruppeterapi – dette tilbys også som online terapi hvor du kan få terapeutisk hjelp uansett hvor og når du trenger det. Her kan du også se hvilke mentorer som tilbyr samtaleterapi og finne en terapeut med kort eller ingen ventetid ved å klikke på rubrikken nederst.

Samtaleterapi kan bl.a. bruke til å: 

  • Bearbeide tanker, følelser og opplevelser
  • Fokusere på relasjonene dine med andre
  • Fokusere på livssituasjonen din her og nå
  • Fokusere på livshistorien din og hvilken effekt den har hatt på deg
  • Sparre om stort og smått i livet
  • Lytte og bare være til stede


Terapi på nett

Videosamtale

GoMentor har utviklet en videoløsning hvor det å ha en online samtale er stabilt og sikkert via GoMentor 24/7. Alle samtaler er fullt kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. Denne plattformen kan benyttes fra PC, Mac eller GoMentor-appen vår til smartphone, så du kan få terapi eller psykoterapi uansett hvor du er. Det har vi gjort for å tilby deg fleksibilitet og lettere tilgang til psykolog, psykoterapeut eller terapeut uavhengig av geografi.


Skriv med din tilknyttede mentor

GoMentor 24/7 er fortrolig online terapi og coaching, hvor du kan skrive, ha live-chat og ha videosamtale med din personlige psykolog, terapeut eller coach via GoMentors eget sikre chatsystem. Du har mulighet for full anonymitet. Du kan bruke pc, tablet eller smarttelefon, uansett om du trenger terapi, coaching eller veiledning for å møte utfordringene dine. Du betaler bare for den perioden du har behov for tjenesten, og kan velge fritt mellom.

Når du melder deg på GoMentor 24/7 forteller du litt om deg selv, din situasjon og hva du trenger hjelp til. På den måten kan vi matche deg med den rette mentoren for deg. Vi etterstreber å matche deg med en passende mentor i løpet av 24 timer i hverdager. Abonnementet ditt begynner først når du har blitt tildelt en mentor. m ukentlig eller månedlig betaling. Du kan selvfølgelig alltid si opp abonnementet ditt.

Mentoren din er forpliktet til å svare innenfor 24 timer alle dager i uken. Selvom det går noen timer mellom beskjedene, gjør mentoren sitt beste for å svare deg så fort som mulig. Ønsker du å live-chatte med din mentor kan du med fordel velge et Live eller Live+ abonnement, som inneholder livechat.

Se hvem som tilbyr samtaleterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.