Samtaleterapi - Book tid uten ventetid i dag - GoMentor

Samtaleterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Samtaleterapi

Hva er samtaleterapi?

Samtaleterapi er en terapiform som bruker samtaler som et psykologisk redskap. I samtaleterapi snakker du som regel med en psykolog eller psykoterapeut som er der for å gi støtte, viten og konkrete strategier. Dette hjelper deg til å forstå, bearbeide og håndtere dine problemstillinger eller en vanskelig livssituasjon. Hos GoMentor er det mulig å både få individuell terapi og gruppeterapi – dette tilbys også som online terapi hvor du kan få terapeutisk hjelp uansett hvor og når du trenger det. Her kan du også se hvilke mentorer som tilbyr samtaleterapi og finne en terapeut med kort eller ingen ventetid ved å klikke på rubrikken nederst.

Samtaleterapi kan bl.a. bruke til å: 

  • Bearbeide tanker, følelser og opplevelser
  • Fokusere på relasjonene dine med andre
  • Fokusere på livssituasjonen din her og nå
  • Fokusere på livshistorien din og hvilken effekt den har hatt på deg
  • Sparre om stort og smått i livet
  • Lytte og bare være til stede

Online samtaleterapi via GoMentor

GoMentor har utviklet en videoløsning hvor det å ha en online samtale er stabilt og sikkert. Alle samtaler er fullt kryptert som betyr at sikkerheten er på topp. Denne plattformen kan benyttes fra PC, mac eller GoMentor-appen vår til iPad og iPhone, så du kan få terapi eller psykoterapi uansett hvor du er. Det har vi gjort for å tilby deg fleksibilitet og lettere tilgang til psykolog, psykoterapeut eller terapeut uavhengig av geografi.

 

Se hvem som tilbyr samtaleterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer