Coachingpriser

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Coaching priserDet er ikke en generell utdannelse som gjør deg til coach siden det finnes så mange forskjellige retninger og spesialiseringer innen coaching. Den utdannelsen man tar for å bli coach er derfor veldig varierende i varighet og intensitet, så vi anbefaler derfor at du selv undersøker den enkelte coach sin utdannelse for se om den er anerkjent av nasjonale og internasjonale organisasjoner. Samtidig er det viktig at du velger den coachen du tror vil passe best for deg.

Hva koster en coach?

Gjennomsnittsprisen for en coaching-sesjon, om det er stresscoaching eller karriere coaching ligger typisk mellom 700-1100 kr og varierer veldig fra mentor til mentor. Noen coaches har også en terapeututdannelse eller andre utdannelser i tillegg som gjør at de tar høyere priser. Derfor burde du undersøke de forskjellige coachenes erfaringsområde og utdannelse før du velger en coach, men ikke glem å legge vekt på at du kan føle deg trygg med personen.

Du kan også få rabatter hos noen av coachene våre, blant annet studentrabatt og pakketilbud hvor det blir billigere når du bestiller flere sesjoner av gangen. Husk å se etter muligheten for rabatt når du skal finne coachen du er på jakt etter.

 

Finn den rette coachen her

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.