Psykoterapeut priser

af GoMentor

Sidst opdateret 7.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykoterapi priserEn psykoterapeut kan komme fra forskjellige steder og skoler, men tilbyr hovedsakelig psykoterapi. Psykoterapi er også noe som praktiseres av psykologer, coacher og andre terapeuter. Dette gjør at psykoterapiforløpet kan være veldig forskjellig avhengig av hvem som gjennomfører behandlingen. Psykoterapi kan også bestå av andre terapeutiske metoder som kroppsterapi, tegneterapi og gestaltterapi. På den måten kan en psykoterapeut tilby en psykologisk behandlingsmetode som kan være til hjelp i mange forskjellige situasjoner.

Hva koster en psykoterapeut?

Gjennomsnittsprisen på en sesjon med en psykoterapeut ligger på mellom 800-1000 kr, men varierer veldig fra terapeut til terapeut og avhenger av hvilke erfaringer og utdannelse de har. Hvis du vil snakke med en psykoterapeut bør du undersøke de forskjellige mentorene først. Her kan du se hvilken utdannelse, spesialfelt og kompetanser de har og finne den perfekte matchen for deg.  Noen av psykoterapeutene tilbyr også rabatter f.eks. studentrabatt og rabatt til arbeidsledige. Det er også mange som tilbyr pakketilbud hvor du får rabatt når du booker flere sesjoner samtidig. Hvis du trykker på rubrikken under kan du søke blant våre psykoterapeuter og se hvor mye de koster og finne den riktige mentoren til deg. 

 

Finn din psykoterapeut her

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.