Tegneterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

TegneterapiTegneterapi er en psykoterapeutisk metode, som tar utgangspunkt i klientens eller pasientens tegninger eller malerier. Det kan fokuseres på sekvenser av bilder som er utført i løpet av terapien, hvor hvert bilde er en del av et større forløp, men det kan også fokuseres på et enkelt bilde og prosessen bak dette. Tegneterapi gir muligheten til å jobbe med symboler, opplevelser utenom språk og ubevissteheten som på forskjellig vis uttrykkes i bildene. Vanligvis vil refleksjonene over bildene foregå i en dialog mellom deg og din terapeut. 


Tegninger har systematisk blitt brukt i psykoterapi siden 1970-tallet og metoden har blitt utbrett i behandlingen av både lettere og tyngere lidelser. Uavhengig av hva du ønsker å utforske med deg selv og din pyskiske helse, kan tegneterapi være løsningen for deg. Under finner du en liste med mentorer som arbeider med tegneterapi. Finn din mentor der eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre. 

Tegneterapi

May Brit Strand Nordanger Mariann Marthinussen Kristina Buss Folkestad Liv Berit Nyblin Løken
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Tegneterapi

May Brit Strand Nordanger Mariann Marthinussen Kristina Buss Folkestad Liv Berit Nyblin Løken
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Tegneterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.