Kroppsterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Kroppsterapi En kroppsterapeut er en terapeut som jobber med en dypere forståelse av menneskets psyke og kroppens språk, samt hvordan disse henger sammen. Kroppsterapeutens fokus er dermed på kroppen og hvordan den reagerer i ulike situasjoner. På den måten kan du, sammen med din terapeut, jobbe aktivt med kroppen samtidig som du blir mer oppmerksom og lærer å kjenne deg selv og din kropp på nytt.

Hva er kroppsterapi?

Kroppsterapi er psykoterapi hvor man jobber med kroppen og fokuset er på hva du opplever og føler gjennom kroppen. Det å være oppmerksom på sin egen kropp kan være uvant for mange. Det ligger derfor et stort utviklingspotensiale hos mange i å bli mer bevisst omkring dette. Dersom du søker etter terapi som tar høyde for din kropp og de utfordringene du kanskje opplever med din helse, så er det kroppsterapi noe å undersøke. Velg en kroppsterapeut til å hjelpe deg med din utvikling, så du kan bli mer tilstede i din egen kropp. Les mer om kroppsterapi her.

Hvem kan ha utbytte av kroppsterapi?

Kroppsterapi kan brukes av mange mennesker uansett om man vil komme i bedre kontakt med sin kropp, eller om man har fysiske eller psykiske problemer. Dersom du befinner deg i en kronisk tilstand av stress, kan det være hensiktsmessig å lære teknikker til å slappe av ved å jobbe med kroppslige spenninger. En kroppsterapeut kan hjelpe deg avspennings- og pusteteknikker. Ved riktig bruk av pusten sin kan man forebygge stress og dermed oppleve en mer avslappet hverdag.

Finn din kroppsterapeut

Når du skal finne nok ro i deg selv til å kunne oppdage hva du opplever i din egen kropp, er det viktig at du føler deg trygg med din terapeut. Derfor kan du med fordel undersøke terapeutenes bakgrunn og tidligere erfaring for å finne den rette for deg. På denne måten kan du lettere ta et valg basert på dine ønsker og behov. Hos Gomentor tilbyr vår tilknyttede kroppsterapeuter både tradisjonell terapi ved personlig fremmøte eller online terapi, så du kan få hjelp uansett hvor du er.

 

Se listen med mentorer som er kroppsterapeuter nedenfor eller søk mer spesifikt via ‘Finn ekspert’ til høyre på siden.

Kroppsterapi

Anna Lena Eldøy                               Anne Sloth Dieserud Liv  Wassum Gunn Eva Johansen
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Kroppsterapi

Anna Lena Eldøy                               Anne Sloth Dieserud Liv  Wassum Gunn Eva Johansen
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Kroppsterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.