Veiledning

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

VeiledningVeiledning er å hjelpe eller lede en annen til å forstå eller finne en utvei/løsning. Veiledning brukes innefor mange ulike fag og som en rådgivende funksjon i utdanning. Innenfor psykisk helse kan veiledning gis om store livsvalg og endringer. Karriereveileder gir informasjon om utdannings- og yrkesveier til voksne og ungdom. I tillegg til veiledning og informasjon tilbyr noen karriereveiledere også kompetansekartlegging for å hjelpe deg ta de riktige valgene. Uavhengig av hva du ønsker veiledning om kan en sertifisert coach være løsningen for deg. 


Veiledning kan være personlig eller gitt i grupper, avhengig av hva du selv ønsker og tror du har behov for. GoMentor.no tilbyr også online veiledning gjennom våre egne portaler. Finn din veileder i listen under eller ved å søke mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Veiledning

May Brit Strand Nordanger Silvia Josefine Grøndahl Mariann Marthinussen Anna Lena Eldøy

Se utvalgte mentorer under

 

Veiledning

May Brit Strand Nordanger Silvia Josefine Grøndahl Mariann Marthinussen Anna Lena Eldøy
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Veiledning

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.