Veiledning

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

VeiledningVeiledning er å hjelpe eller lede en annen til å forstå eller finne en utvei/løsning. Veiledning brukes innefor mange ulike fag og som en rådgivende funksjon i utdanning. Innenfor psykisk helse kan veiledning gis om store livsvalg og endringer. Karriereveileder gir informasjon om utdannings- og yrkesveier til voksne og ungdom. I tillegg til veiledning og informasjon tilbyr noen karriereveiledere også kompetansekartlegging for å hjelpe deg ta de riktige valgene. Uavhengig av hva du ønsker veiledning om kan en sertifisert coach være løsningen for deg. 


Veiledning kan være personlig eller gitt i grupper, avhengig av hva du selv ønsker og tror du har behov for. GoMentor.no tilbyr også online veiledning gjennom våre egne portaler. Finn din veileder i listen under eller ved å søke mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Veiledning

Peter Paszkiewicz Thomas (Tom) Kjos-Kendall Morten Eriksen Karin Mohn Engebretsen

Se utvalgte mentorer under

 

Veiledning

Peter Paszkiewicz Thomas (Tom) Kjos-Kendall Morten Eriksen Karin Mohn Engebretsen
Få hjelp online fra kun 199 kr./uke

Veiledning

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.