Bildeterapi

af GoMentor

Sidst opdateret 8.6.2020

Reviewer GoMentor

En sentral tanke i bildeterapi er at ethvert menneske - uansett ferdighet - har evnen til å gi tanker og følelser et visuelt uttrykk. Bildene uttrykker ofte noe annet enn ord, og fungerer som et kommunikasjonsmiddel som kan gi større innsikt og føre til nødvendig endring. Imagingterapi inkluderer både en forståelse av kreative uttrykk og en terapeutisk representasjon av disse uttrykkene.


Avbildning i dag brukes til å behandle de fleste psykiske lidelser, og det arbeides for eksempel med barn og unge, demens, narkomane, fremmedspråk, ofre for krig og tortur, og bildebehandling blir i økende grad brukt som en del av behandlingen av somatiske lidelser.


I tillegg har billedbehandling vist seg å ha verdi i behandlingen av sorg og krise og begynnende utbrenthet. I en avbildingsprosess kan vi finne det sanne uttrykket som vi holder igjen. Og vi kan trå inn i en mer autentisk og synlig verden der vi kan ta vår rette plass ved hjelp av bilder.

Bildeterapi

Mariann Marthinussen Liv   Wassum Jørn Matre Liebezeit
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Bildeterapi

Mariann Marthinussen Liv   Wassum Jørn Matre Liebezeit
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Bildeterapi

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.