Mindfulness

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

MindfulnessMindfulness er en form for meditasjon, på norsk kaller man det blant annet oppmerksomt nærvær. Mindfulness har på relativt kort tid blitt svært populært, og mange vil ta del i kunnskapen. Teknikken har vist seg å ha nytte både i terapien – mot blant annet angst og tilbakevendende depresjoner. Men også for den som søker selvhjelp og vil være mer til stede i eget liv. Ved å praktisere mindfulness kan du oppleve at det blir lettere for deg å administere din egen tid, samt fokusere på det du syns er viktig. Derfor opplever også mange at mindfulness er en god måte å motvirke stress på. 


Du kan selv praktisere og trene på mindfulness, blant annet via meditasjon samt oppmerksomhets- og nærværsøvelse. Fordi det har blitt så populært finnes det nå et bredt utvalg av CD'er, apps og kurs. På tross av dette opplever flere at det kan være veldig vanskelig å komme i gang selv og å holde det i gang, spesielt når man er stresset og muligens har mest bruk for det. Det kan derfor være en god ide å oppsøke hjelp hos en av de mange mentorene her på GoMentor som har erfaring med mindfulness. Da vil du ha en å stille spørsmål til og få tips av. 


Mindfulness benyttes i dag i arbeidslivet, av privatpersoner og innenfor helsevensentet, og kan være relvant for alle uansett bakgrunn og livssituasjon. 


Mindfulness kan hjelpe mot

  • Stress
  • Søvnproblemer
  • Travelhet
  • Uro i kroppen
  • Nervøsitet
  • Angst
  • Depresjon 
  • Konsentrasjonsvansker 


Finn din mentor i dag i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert'-knappen til høyre. 

Få hjelp med mindfulness

May Brit Strand Nordanger Susanne Borge Anne Sloth Dieserud Linda Elin Aase /  Bergen Stressmestringssenter
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp med mindfulness

May Brit Strand Nordanger Susanne Borge Anne Sloth Dieserud Linda Elin Aase /  Bergen Stressmestringssenter
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Mindfulness

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.