Coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Coaching

Hva er coaching?

Coaching handler om å få hjelp til å skape det livet du ønsker. Det kan være det er noe du ønsker å endre ved deg selv eller livet ditt, eller at du søker veiledning til hvordan du kommer i gang med en ny livsstil, et karriereskifte eller noe helt annet. Coaching kan være med til å stryke deg og din personlige utvikling både privat og i forhold til karrieren din. Les mer om personlig utvikling her for å se hvorfor det er viktig å finne mer inspirasjon til hva du ønsker hjelp og rådgivning til.

Hvordan foregår coaching?

Coaching foregår gjennom en dialog mellom deg og coachen din. Dette kan foregå ved fysisk fremmøte, online coaching med GoMentor 24/7 eller videosamtaler. Ut fra forskjellige spørreteknikker, retter coaching deg inn til kjernen av det du ønsker å arbeide med og hjelper deg med å vende blikket mot mulighetene i stedet for utfordringene. Hva som helt konkret kommer ut av en eller flere coachingsesjoner avhenger av hva du vil oppnå, grunnen til å du vil det du vil og hvilke hindringer du står overfor.

Hvem kan trenge coaching?

Alle som ønsker forbedring i livet sitt kan få utbytte av coaching. Det gjelder uansett om fokuset skal ligge på det private, karriere eller noe helt annet.

Dette er noen eksempler på hva en coach kan hjelpe deg med.

 • Å få bedre balanse mellom privatliv og arbeidsliv
 • Å oppnå mer suksess
 • Å få bedre selvtillit
 • Å bli mer motivert
 • Å bli fri fra stress og unngå det i fremtiden
 • Å forbedre kjærlighetslivet ditt
 • Å få det best frem i deg selv
 • Utvikling i karrieren din
 • Lære å kjenne deg selv bedre

Planen for å forbedre disse tingene er det ikke coachen din som finner svaret på, men du selv. Coaching handler om å bringe det beste frem i deg selv ved å finne dine styrker og kompetanser. Formålet er å finne din indre viljestyrke frem så du kan legge en plan for din egen utvikling selv. Coachen anvender altså en metode hvor fokuset er å hjelpe deg med å finne dine styrker til å skape forandring sånn at du kan utnytte ditt fulle potensiale i alle aspekter av livet. Her bruker noen coacehes bl. a. en fokusert spørreteknikk som åpner tankemåten din og utfordrer deg psykisk. Formålet med dette er å slippe negative tankemønstre og dårlige vaner som hindrer utvikling. Sammen setter dere målsetninger for utviklingen din, men du vil være den som går foran –coachen sin er altså en motivator og hjelp til å få det beste frem i deg selv.

Online Coaching hos GoMentor

Med GoMentor.no som digital plattform er det mulig å få online coaching med våre mange mentorer som har erfaring med coaching innen flere områder – bl.a. lifecoaching, businesscoaching, karrierecoaching, stresscoaching og motivasjonscoaching. Får du mest ut av å møte en coach fysisk er det også fullt mulig, eller evt. en kombinasjon av begge. Uansett hvilket område du trenger coach-hjelp til, tilbyr GoMentor hjelp til nettopp det du trenger.

 

Coaching

Sølvi Laugsand Linda Elin Aase / Bergen Stressmestringssenter Rebecca Hansen Gunn Eva Johansen

Se utvalgte mentorer under

 

Coaching

Sølvi Laugsand Linda Elin Aase / Bergen Stressmestringssenter Rebecca Hansen Gunn Eva Johansen
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Coaching

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.