Lifecoaching

af GoMentor

Sidst opdateret 14.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Lifecoaching

Hvad er lifecoaching?

Føler du livet har gått i stå og at du ikke lenger er motivert for hverdagen? Mangler du overskudd i parforholdet, på arbeidet eller økonomisk? Kanskje har du kommet inn i et negativt mønster av negative tanker og vaner som styrer livet ditt. Alle møter motgang og utfordringer i løpet av livet som kan være nødvendig å bearbeide. Her er det viktig at du tar kontroll over ditt eget liv og ikke lar det tankemønsteret du er kommet inn i styre livet ditt. Med hjelp fra en lifecoach kan dere sammen finne nye muligheter og verktøy som kan gi deg motivasjon til å bryte mønsteret og få en positiv forandring. På den måten kan du bruke verktøyet til å motivere deg selv gjennom råd og veiledning som gir vedvarende resultater.

En lifecoach kan hjelpe med:

Hva kan du bruke en lifecoach til?

De coachene du finner på GoMentor.no kan hjelpe med mange forskjellige former for lifecoahcing. Uansett hva man trenger hjelp til er det profesjonelle mentorer hos GoMentor som står klar til å hjelpe deg med å gjøre livet ditt enklere.

Det kan være å hjelpe deg med:

 • Målsetning – Å sette målbare og spesifikke mål med en deadline. Selv om dette er en basal og enkel ting, kan det utgjøre en stor forskjell. Å lære å sette mål for seg selv og følge planen kan ha en uventet positiv påvirkning på livet ditt.
 • Spirituell utvikling – Å lære å se hinsides det normale hektiske liv og undersøke en dypere spirituell verden er ikke noe alle prioriterer, men for de som ønsker å finne ut mer om livets spirituelle sider kan man få mye ut av lifecoaching.
 • Dårlig selvtillit – Lifecoaching kan hjelpe en person med å tro på seg selv ved hjelp av teknikker som kan bedre selvtilliten og få deg til å innse potensiale ditt.
 •  Dårlig selvfølelse – De som har negativ selvoppfattelse kan få hjelp gjennom coaching så de kan få en bedre og mer positiv verdensoppfattelse.
 • Livsendringer – Det kan være stressende å håndtere store livsendringer, men med en lifecoach kan det bli lettere.
 • Work/Life balance – Selv om hardt arbeide kan være en god ting, men ikke hvis det går på bekostning av et lykkelig og sunt liv uten stress. Det kan bety at man har en ujevn balanse mellom arbeid og privatliv. Da kan lifecoaching være til hjelp.
 • Økonomisk frihet – Det er en drøm for mange mennesker å ha et godt liv uten gjeld og med den rette coachingen kan drømmen bli til virkelighet.
 • Gjeldsrådgivning – Før man kan oppnå økonomisk frihet er man nødt til å ta hånd om gjelden sin. Gjennom en konkret plan og gode teknikker fra coaching kan du bli hjulpet tilbake på riktig spor
 • Helsecoaching – Noen mennesker er konstant på slankekur og sier de vil gå ned i vekt, men det kan være vanskelig å opprettholde en sunn livsstil. Da kan en helsecoach hjelpe deg med å vedlikeholde en god livsstil.
 • Treningscoach – Trening er en viktig del av et sunt og lykkelig liv, men uten gode instruksjoner kan det ha en negativ effekt for mange. Her kan en treningscoach være til hjelp.
 • Personlig utvikling – Mange drømmer om et bedre liv med mer suksess, men det er bare en veldig liten andel som gjør noe med det. Coaching med personlig utvikling kan øke sjansen for å komme opp og frem i livet uansett hva ditt bilde på suksess er.
 • Dating coach – En dating coach kan hjelp mennesker som er lei av å date uten å finne den rette partneren. Det er mange farer forbundet med dating i den moderne verden, men en dating coach kan hjelpe deg å bli forberedt og forbedre sjansene dine i å finne en man kan tilbringe livet med.
 • Vekttap – Mennesker som vil gå ned i vekt kan få hjelp av en coach som gir råd om hva man burde og ikke burde gjøre, som kan øke sjansen for å gå ned i vekt betraktelig.
 • Motivasjon – Det er ikke alle som har læring og motivasjon som en prioritering. Hvis man mangler motivasjon til å komme frem i livet og oppleve positive endringer kan en coach hjelpe deg med å nå disse målene.

Online coaching hos GoMentor

Det er selvfølgelig mange ting man kan gjøre for å forbedre livet sitt, men med online lifecoaching via GoMentor.no kan du på en effektiv og mer målrettet måte styrke din personlige utvikling. Våre tilknyttede coacher vet at definisjonen på suksess varierer fra person til person, og de møter hver enkelt med en individuell tilgang. Dette aspektet av lifecoaching forsterkes bare av at rådgivningen skjer online. Gjennom litt moralsk støtte og den ekspertisen de kan tilby kan en lifecoach hjelpe deg å realisere drømmene dine. Uansett om det handler om problemer med vekten, helseproblemer eller bedre en dårlig selvfølelse er det mange problemstillinger de profesjonelle coachene hos oss kan hjelpe deg igjennom med rådgivning og veiledning. Noen ganger skal det så lite til; det kan være å sette og nå et enkelt mål, som er det som skal til for å hjelpe en person å nå målene sine. Med lifecoaching kan du oppnå en sterk personlig utvikling sånn at du blir bedre til å definere hva som er viktig for deg, og hvordan du kommer dit.

Få hjelp online via GoMentor 24/7 eller finn en god coach i nærheten av deg: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandvika, Kristiansand, Drammen.

Lifecoaching

Inger-Marie Flølo Hawkins Anders Straume Linda Nordskog Sølvi Raastad
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.