Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Kristiansand

af GoMentor

Sidst opdateret 18.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Kristiansand

Finn psykolog i Kristiansand

Vi har laget en norsk portal for samtaleterapi og coaching, og laget en søkemotor hvor du kan filtrere på akkurat det du har bruk for i din mentor. Det gjelder både hvis det er en bestemt utdannelse (f.eks. autorisert psykolog eller parterapeut), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depresjon, angstparterapi eller stress), eller hvis det skal være en mentor som både tilbyr samtaler som personlig fremmøte og online-terapi (via webcam), eller som en kombinasjon, hvor du kan skrive, live-chatte og holde videosamtaler med din mentor, som et 24/7 abonnement gir deg mulighet for. Vår online videoløsning fungerer både fra datamaskiner og Android-enheter (både smartphones og tablets). Utover det har vi opprettet en app til iPhone og iPad, der man kan avholde disse online-sesjonene. Du kan søke etter en spesifikk mentor blandt resultatet via "Finn hjelp i nærheten"-knappen under her. Her vil du også kunne filtrere på ventetid eller om du har bruk for en akutt tid.

Finn en god psykolog uten ventetid i Kristiansand

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette hjelp. Vi samarbeider med flere gode terapeuter, coacher og psykologer i Kristiansand som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Finn f.eks. en god psykolog uten å vente i:

  • Flekkerøy
  • Grim (Kristiansand)
  • Kvadraturen (Kristiansand)
  • Lund (Kristiansand)
  • Randesund
  • Tveit
  • Vågsbygd
  • Agder Fylke

”gomentor

Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Kristiansand. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.


Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.


Parforholdstest

 

Depresjonstest

 

Stresstest


Finn den rette hjelp

Du vet kanskje allerede om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach du har bruk for – men du kan også finne andre slags behandlere og terapeuter, som tilbyr samtale og terapi i deres klinikk eller online terapi via GoMentor, som videosamtale. Kanskje er det en behandler med en spesifikk metode som hypnose, kroppsterapi eller tankefeltterapi du søker - eller kanskje en, som kan hjelpe deg med familie- og samlivsproblemer - det kunne vært en familieterapeut eller sexolog. Se listen nederst på siden eller søk eventuelt mer spesifikt blant resultatet via 'Finn hjelp i nærheten'-knappen.


Viser det sig at du er i tvil om hvilken slags mentor du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de psykoterapeutene og coachene, som er i Kristiansand. Det vigtigste for å få en god prosess eller enkeltsamtale, er for de fleste kjemien mellem deg og mentoren, og mer underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Under her kan du se de psykologene, psykoterapeutene og coachene vi samarbeider med i Kristiansand by.

 

Psykolog i Kristiansand

 

Psykoterapeut i Kristiansand

 

Coach i Kristiansand

 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.