Dating

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

DatingÅ date har alltid vært en både stressende, men også spennende ting. I det 21 århundre er det mange ting man skal ha i bakhodet når man er på en date. Hvis man kjenner til god dating-etikette i en verden av mobiltelefoner og mails har man en bedre sjanse for å gjøre daten sin til en positiv opplevelse.

Moderne dating

Det er lettere enn noensinne før å møte mennesker takket være internett og andre kommunikasjonsformer – dette medfører også en rekke feller. Her er det noen grunnleggende datingtips som er gode å ta med seg så man er best mulig rustet.

Råd og tips til daten din

  • Vær tålmodig – Hvis man er tålmodig og villig til å la forholdet utvikle seg er det mindre risiko for at man skremmer en potensiell partner vekk.
  • Lytt – Hvis du lytter oppmerksomt til daten din – spesielt hvis du ikke kjenner vedkommende så godt – kan det være en god måte å vise at du er interessert.
  • Pass på! – Sikkerhet bør være høyt prioritert når du dater. Ikke del ut personlig informasjon med mindre du har møtt personen offentlig noen ganger og er sikker på at du stoler på personen.

Det finnes mange steder å møte nye mennesker online, både på datingsider og gjennom kontaktannonser på nettet. Problemet er at dette ofte er forbundet med en risiko som mange ikke tenker på. Hvis man deler sine personlige opplysninger med noen man ikke kjenner ordentlig kan det føre til problemer som f.eks stalkere og annet. Det er også andre ting man burde unngå. Til tider vil en coach kunne hjelpe med å gjøre den uoverskuelige dating-jungelen litt mer gjennomsiktig. Det er lurt å overveie hvilken type date du skal på og hva du så skal ta hensyn til.

 

Typer av dating

  • Blind dates
  • Bekjente, venner og kollegaer
  • Internett-dating / online dating
  • Sikker dating
  • Enslig forelder
  • Gifte / Affære

Date-coaching via GoMentor

Date-coaching kan hjelpe deg å bli bedre til å håndtere datingsituasjoner i den moderne verden. Med alle de moderne kommunikasjonsformene vi har i dag er det mange utfordringer en dating-coach kan hjelpe til med. Finn en coach i oversikten nedenfor eller søk mer spesifikt i høyre kolonne under ”Finn ekspert”. Her kan du få dating hjelp ved å avtale sesjoner med coachen din hvor dere møtes i person eller få online coaching på GoMentor.no. Uansett hva du skulle trenge hjelp eller rådgivning til kan online coaching via GoMentor.no hjelpe med alle aspekter av dating. Utover det har du muligheten til å få 3 dagers gratis online coaching med GoMentor 24/7 hvor du kan skrive ubegrenset med coachen din. På den måten kan du få støtte og veiledning til daten din uansett hvor du er. Våre tilknyttede coaches er spesialisert innen dating og tilbyr den hjelpen som er nødvendig for å ha en vellykket date. Å date burde ikke være et spill med vinnere og tapere. Våres tilknyttede coaches kan hjelpe både menn og kvinner – uansett seksualitet og kjønnsmessig diversitet med å lære hvordan man forbedrer sjansene sine for å finne en partner og kjærligheten når man dater.

Vi samarbeider med



Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.