Få hjelp til din seksualitet eller seksuelle problemer med online terapi og coaching

af GoMentor

Sidst opdateret 2.11.2021

Reviewer Troels Sletved

Manglende eller nedsatt sexlyst - Manglende ereksjon - Unngåelse av intimitet - Hemmet orgasme - Smerter

 

Få hjelp til seksualitet og seksuelle problemerSeksuelle problemer kan for noen føles som et pinlig problem å håndtere. Denne pinligheten er ofte grunnen til at mange har vanskelig for å søke hjelp til problemene, som blant annet kan være:

  • Nedsatt eller manglende sexlyst
  • Erektil dysfunksjon - manglende ereksjon
  • Prematur ejakulasjon - for tidlig sædavgang
  • Seksuell aversjon
  • Hemmet orgasme
  • Økt seksualdrift

Problemene nevnt ovenfor er ofte seksuelle dysfunksjoner som kan ramme både menn og kvinner, og det kan skape både personlige problemer og problemer i parforholdet.

 

Noen opplever også forvirring rundt sin egen seksualitet, når det oppstår et seksuelt problem. Kanskje opplever du at du har seksuelle tanker eller fantasier om en av samme kjønn - eller du har opplevd å bli seksuelt tiltrukket av en du har møtt av samme kjønn.

 

I et forsøk på å definere sin egen seksualitet, handler det ikke nødvendigvis om sex som den aktive handling, men nærmere om hvordan man oppfatter seg selv seksuelt. Det handler typisk om ens forhold til sin egen kropp, slik som behov, tanker, lyster, grenser, fantasi, nysgjerrighet, kjærlighet, bekreftelse og identitet.

 

Det kan være vanskelig å snakke med andre om seksualiteten sin eller om sine seksuelle problemer, men med et GoMentor 24/7 abonnement har du mulighet for å få profesjonell rådgivning, hjelp og sparring fra en av sexologene våre, som har spesialisert seg på nettopp de problematikkene du kanskje opplever.

 

Det kan være svært at snakke med nogen om sin seksualitet eller om sine seksuelle problemer, men med et GoMentor 24/7 abonnement har du mulighed for at få professionel rådgivning, hjælp og sparring fra en af vores sexologer eller parterapeuter der har speciale i lige netop de problematikker, du kan opleve.

  • Mannen min går til prostituerte
  • Jeg fantaserer om menn, men er kjæreste med en kvinne
  • Jeg stopper opp ved sex og har vanskeligheter med å finne en ny kjæreste


Kom rask i gang her!

Få hjelp til seksualitet eller seksuelle problemer

Se utvalgte mentorer under

 

Få hjelp til seksualitet eller seksuelle problemer

GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7 GoMentor 24/7
Få hjelp online fra kun 796 kr./mnd.

Referanser

Mann

Mann - "Takk for at du har hjulpet meg å komme ut. Du har virkelig evnen til å vende ting på hode så det virker lett. Det var plutselig så lett å stå og være meg selv etter samtalen med deg. Livet mitt har blitt så mye enklere. Jeg har kun opplevd positiv respons. Jeg kan ikke huske jeg har vært så lykkelig før. Jeg har fått energien min tilbake."  Les mer  Les mindre

Mann, 19

Mann, 19 - "Du har en fantastisk empati som får meg til å følge meg trygg. Du har gjort en veldig stor forskjell ved å høre på det jeg sier og være der for meg - det har fått meg til å innse at jeg fortsatt er meg, selv om seksualiteten min er forandret."  Les mer  Les mindre


Mer informasjon

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.