Vi må stoppe "ensomhetsbølgen"

Skrevet d. 3-10-2021 16:03:14 af Hilde Skovdahl - Coach, Foredragsholder/Motivator

Det som er så bra med regnfulle søndager , er at man får tid å «lande» , og reflektere.

Den siste tiden som Coach, har jeg opplevd at flere og flere av mine klienter er nedstemt , lei seg og såret over hva andre mennesker gjør mot dem. Spesielt fra fremmede som IKKE kjenner dem. Jeg forstår dem så godt !❤️

For det har skjedd en stor forandring i samfunnet. Alt dreier seg om « meg, meg og meg, og hvordan jeg kan få mitt på fortest måte»! Vi har mistet høfligheten .respekten , og empatien for hverandre! Og ikke minst TIDEN for hverandre!? Istedenfor å ta det som har skjedd f.eks skrives det på nettet , og hater sprer seg. «Offeret» får aldri sjans å forsvare seg?. Det skal svartlegges og spre hat. Så «Kari eller Ola» får ikke sjanse å bli likt av noen annen! Fordi vi har blitt indoktrinert av andre.

På dating appen Tinder, kan folk bli blokket etter 2 min; fordi du kanskje ikke svarte «riktig», ikke var spennende nok, eller at de rett og slett misforsto det du sa. Forter vi oss å blokke! Man gir ikke mennesker en sjanse å bli kjent en gang! Tenk så mange vidunderlige mennesker man går glipp av! Er det rart det er så mange ensomme? Er det rart at det er så mange single?

Kjære kjære deg ❤️, som også har blitt såret , lei deg og fortvilt over dette, så ønsker jeg å si en ting; Husk at du er best akkurat som du er! ? Hvis ikke de ser det , eller gir deg sjansen å se det; vær glad at de viste sitt sanne «jeg» før det ble noe mer! Du fortjener ikke, å ikke bli sett eller bli behandlet på den måten!

Behold din verdighet ❤️og troen på deg selv. Omgåes kun de som ser deg for den de er. Man kan ikke endre på andre mennesker ... men vi kan tenke « fuck Them» !??

Så kan vi gå ut i livet med et godt eksempel; Være høflig! Gi folk en sjanse! Gi folk en sjanse til å forklare seg! Vis empati ! Spre kjærligheten!❤️ ja til konstruktiv kritikk! Så vi kan stoppe den enorme «ensomhetens bølgen» som er på vei inn.

Det er hundre måter å si en ting på! «BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD!  Ønsker du å få hjelp til å takle dette og se hvor verdifull du er ,Ta kontakt  med meg!

Sammen finner vi styrken og veien videre?

God Bless og Je tàime <3

Hilde Skovdahl

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.