Hilde Skovdahl

Coach, Foredragsholder/Motivator

Fredrikstad , Videosamtale

6 referanser

Personlig fremmøte

Telefonsamtale 650 kr. Avtal tid

Coaching per telefon eller video samtale, er det jeg tilbyr i disse Coronatider.. Du kan sitte trygt hjemme hos deg selv, og tømme hjertet ditt for meg. Husk jeg har taushetsplikt. Jeg motiverer og inspirerer deg .

Coaching 750 kr. Avtal tid

Coachingen foregår over telefon i disse Corona tider.

Videosamtaler

Coaching for Studenter (GoMentor videosesjon) 550 kr. Avtal tid

Coaching (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hilde Skovdahl - Coach, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Noen ganger i livet trenger man å snakke med noen som ikke kjenner deg. En som har taushetsplikt, og en som kan hjelpe deg å se det hele, på en litt annen måte. Sammen klarer vi å løse det mest utrolige! Jeg er både Coach og motivator. Jeg brenner for psykisk helse, livsglede, og at du skal få det bra med deg selv. 


 • Føler du at du har møtt veggen eller er lei deg?
 • Trenger du en forandring, men vet ikke hvordan du skal løse det?
 • Trenger du motivasjon og savner livsgleden?
 • Føler du at du står ved et veiskille?
 • Har du problem med kjæresten din?
 • Eller er du så sint inne i deg, at du føler at det er like før du kommer til å "eksplodere"?
 • Har du dårlig selvtillit, og føler at du aldri får sagt hva du egentlig mener?


Da synes jeg at du skal ta kontakt med meg, for jeg ønsker det beste for deg <3. 


Min tilnærming

Det å motivere og inspirere mennesker er utrolig viktig for meg, da jeg mener at 80% er din egen lykke, og resten er det vi ikke kan styre. Jeg har bodd mange år i utlandet, så er vant til å omgåes alle type mennesker. Ingenting er flaut, rart eller vanskelig å prate om, til meg.


I 2004 var jeg utsatt for en alvorlig bilulykke, der jeg satt i etterkant 1/2 i rullestol og gikk 4 år med krykker. Dette gjorde enormt mye med meg som person. Jeg fant min egen måte å holde meg oppe, takle utfordringene og aldri miste motet.


2010 begynte jeg å holde motivasjonsforedrag for firmaer og organisasjoner, som jeg fortsatt gjør idag. ALT ER MULIG! I 2016 utdannet jeg meg som Coach og med tilleggsfag som selvledelse og emosjonell intelligens fra Handelshøyskolen BI. Noen av dere kanskje kjenner meg igjen fra TV, så der er jeg også. For meg er det viktig å bruke alle deler av meg, det er da livsgleden blir sterk.


Hvordan jobber jeg som coach

I disse Corona tider foregår samtalen enten gjennom en GoMentors videoløsning eller på telefon. For meg er det viktig at du ser på meg som en venn, så du kan føle deg trygg når vi snakker. Jeg stiller deg spørsmål, motiverer og veileder deg, slik at vi sammen finner løsninger. Bevisstgjøring er jeg også veldig opptatt av. Etter samtalen vil du få en resumè på mail fra meg om hva vi har snakket om, dette setter veldig mange enorm pris på.


Jeg ønsker deg hjertelig velkommen!


Referanser

Linda 35 år - "Etter å ha gått til psykologer, uten å føle at det hjalp, prøvde jeg en time med Hilde Skovdahl. Endelig ble jeg sett. Endelig var det noen som så meg for den jeg er. Med masse empait,kjærlighet og en fantastisk forståelse for andre mennesker, angrer jeg ikke et sekund på å prøve Coaching med Hilde. Utrolig gøy å bli kjent med nye sider av meg selv, jeg ikke visste jeg hadde! Jeg gleder meg til reisen videre, alltid med Hilde som heiagjeng. For nå vet jeg at ingenting er uoppnåelig. Linda, 35 år"  Les mer  Les mindre

Lamia 35 år. - "Coaching? Psykolog? Lege? Terapi? Jeg var fast bestemt på at jeg ikke trengte noen av delene. Det viste seg å være helt feil. Etter mye om og, men, mange runder med meg selv visste jeg at jeg måtte velge en av de. Valget falt på Hilde Skovdahl. Hadde sett henne gjennom tv-skjermen flere ganger. Hun var ikke "fremmed" , men allikevel var jeg helt fremmed for Hilde. Det avgjorde det for meg. Samtalene våre er trygge, alt går i mitt eget tempo, men blir allikevel pushet litt der og når det trengs. Å vite at hun er der for meg når jeg har behov for å snakke gjør ukene lettere å takle, det er bare å booke en time. Jeg går ikke alene lengre, vi tråkker opp veien sammen. Jeg har fått solskinnet frem på grå dager. Hilde er dyktig, medmenneskelig og trygg. Veien min videre som føltes fullstendig stengt har nå åpnet for veiarbeid. Jeg har endelig fått solskinnet tilbake ☀️❤"  Les mer  Les mindre

Thomas - "Noen ganger trenger man hjelp til å finne tilbake til rytmen i fra bølgene. Noen ganger er livet tøft og det kan være vanskelig å finne veien ut i fra mørke. Ikke alt er enkelt å snakke med familie, og venner om. Ofte får man ikke de beste råd og veiledning fra den kanten, selv om de er ment i beste mening. Høsten 2019 og starten på 2020 var for meg en tid der mye skjedde privat og i jobbsammenheng. For meg var det kort mellom det lyse og gode og det vonde og mørke. Jeg skjønte raskt at for å finne veien videre trengte jeg et spark bak og veiledning på veien fremover. For meg var valget enkelt: Hilde Skovdahl - Charter-Hilde - Den fantastiske kvinnen som ikke er redd for å leve, hun som har stått i stormen gang på gang og fortsatt smiler. Jeg tok kontakt med Hilde som alle kjenner som den energiske virvelvinden full av latter med badehette og badedyr. Da må man bare bli i godt humør tenkte jeg. Jeg møtte Hilde i februar da hode mitt var tilnærmet sprengt og jeg luftet mine problemer, tanker og de valgene jeg sto ovenfor. Etter 2 drøye timer med latter , men og dype og gode samtaler reiste jeg hjem med en brusboks og 2 kjeks i lomma, litt sliten men så utrolig lett i hode. Dagen etter kom en skriftlig oppsummering av kvelden før, så treffende og så riktig forfattet av Hilde. I tiden etterpå fulgte jeg en del av rådene og det vi ble enige om. Videre brukte jeg det samtalen ga meg til å ta videre valg og avgjørelser. For meg endret en kveld i februar livet mitt, og jeg kunne kjenne rytmene fra bølgene igjen....... Dette ga meg troa på meg selv, hver dag gjør noe noe som gjør meg glad, jeg legger vekk dårlige tanker, legger gode planer, og tar vare på det jeg har. Jeg anbefaler alle som føler de har kjørt seg fast å investere litt i sitt eget liv. Ikke nøl med å ta kontakt med Hilde. Ord med sannhet av Thomas"  Les mer  Les mindre

Tone, 48 år Fredrikstad - "Etter mye selvransakelse og undring over livets krumspring fant jeg ut at jeg ville ta tak i noen personlige utfordringer. Jeg er snart 50 år og har nok et ganske «normalt» liv med en ryggsekk som inneholder erfaringer på både godt og vondt. Jeg ønsket å bedre mitt eget selvbilde da jeg tror det er nøkkelen som kan åpne mange låser og forløse potensialer vi ikke engang visste vi hadde. Spørsmålet ble da hvem «kjenner» jeg som har Norges beste selvbilde? Svaret gav seg selv…..Hilde Skovdahl . Time ble bestilt og jeg møtte opp med sommerfugler i magen. Jeg har igjennom tiden lest utallige bøker om selvutvikling og psykologi så dette var ingen ny arena for meg men, man vet jo aldri når man treffer en person for første gang om kjemien stemmer og det kan bli en fruktbar relasjon. Hilde møtte meg med en varme og åpenhet som gjorde meg både trygg og sikker på at valget var rett.. Hilde er en kunnskapsrik Coach som med sin erfaring, innlevelse, forståelse og en god porsjon humor har gjort en stor forskjell for mitt syn på meg selv og mine egne utfordringer. Jeg kan på det varmeste anbefale en tur til Hilde hvis du har ting i livet du vil endre, videreutvikle eller bare rett og slett bli mer glad i deg selv. Tone, 48 Fredrikstad "  Les mer  Les mindre

Kvinne, 48 år fra Vestfold - "Som coach er Hilde Skovdahl helt unik, hennes personlighet, innsikt, varme og omsorg for andre mennesker er helt fantastisk. Jeg har benyttet meg av hennes coaching timer siden sommeren 2017. Etter å ha vært utsatt for et stort traume i 2016 hvor jeg ble sterkt skadet både fysisk og psykisk mistet jeg gnisten til å leve. Så ingen glede i å leve og følte jeg absolutt ikke hadde noen fremtid å se frem i mot men hadde et sterkt ønske om å ha det. Derfor etter å ha undersøkt litt tok jeg kontakt med Hilde, tenkte det ikke kunne skade men hadde ikke de store forhåpningene. Allerede etter første coaching time begynte jeg å tenke litt annerledes, Vårt første møte gjorde stort inntrykk på meg, hun viste seg å være en person jeg hadde utrolig god kjemi med, hun var et varmt menneske med en så god personlighet og en unik måte å skjønne meg, i tillegg til omsorgen hun viste meg. Jeg har utrolig vanskelig for å sette ord på følelsene mine og hvordan jeg egentlig har det men med Hilde så var det lett. Den tilliten jeg fikk til henne er det ikke mange jeg har til så nå hadde jeg endelig funnet den personen jeg kunne betro meg til. Hun ga meg mange gode råd og snudde perspektivet litt for meg slik at jeg allerede etter første gang vi møtes begynte sakte men sikkert å tenke og se på ting på en litt annen måte. Etter dette har vi hatt flere gode møter, Hilde er også utrolig flink til å følge opp etter og imellom møtene, jeg vet også om noe er vanskelig kan jeg kontakte henne jeg trenger ikke å vente til neste møte. Livet mitt er fortsatt ikke lett men jeg har fått igjen håpet om at jeg en dag kan reise meg fra traumet jeg opplevde, begynne og leve og se fremover igjen. Timene med Hilde vil jeg fortsette med, hun har lært meg så mye og gjør det fortsatt. Lurer du på å gå til Coach vil jeg virkelig anbefale Hilde. Kvinne, 48 år fra Vestfold "  Les mer  Les mindre

John Kristian - "Jeg håper dette kan være til inspirasjon for andre. Å bruke Hilde Skovdahl som Coach og rådgiver har vært en åpenbaring for meg. Jeg er en mann i 40-årene, som har hatt,og har , en del personlige utfordringer som jeg har kommet meg ut av. Med møtet med Hilde ble en milepæl,før og etter. Hun viser vei gjennom å lytte og se mennesket hun møter. Hun så hele meg, og hun er dønn ærlig. Hilde pakker ikke inn, og duller. Tilbakemeldingene gir selvtilit og trygghet, for jeg vet hun vil det best for meg. Jeg ville ikke nølt med å bruke Hilde Skovdahl som Coach. Det er en den beste invisteringen jeg har gjort på mange, mange år. John Kristian"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.