Motivasjon - Mangler du motivasjon og energi? - GoMentor

Motivasjon

MotivasjonMotivasjon innebærer den energien eller de handlingene som er nødvendige for å nå et mål. Å sette mål er viktig for din personlige utvikling, men uten motivasjon blir det ikke gjort noe for å nå målene. Når mål ikke nås, er det ingen fremskritt. Dette gjør motivasjon til en integrert del av enhver personlig utviklingsplan, eller enhver innsats som en person foretar for å forandre eller forbedre sitt liv. Mens noen mennesker klarer å holde seg motivert hele tiden, kan coaching hjelpe andre å lære å motivere seg selv og menneskene rundt seg. Her hos GoMentor kan du få hjelp fra coacher, som også tilbyr online samtaler, til å hjelpe deg med motiverende teknikker. 

Tips til å bli motivert

  • Vær realistisk - Når man setter for høye må, har man vansker med å nå disse målene. Dette vil igjen føre til fortvilelse og manglende håp. Å sette realistiske forvetninger kan gjøre det lettere å la seg motivere når hver gang et mål er nådd. 
  • Ikke gi opp! - Å dele opp store oppgaver i flere mindre kan også en følelse av å ha oppnådd noe, som har en tendens til å gjøre deg mer motivert på mange ulike arenaer. Det er også viktig å ikke gi opp før alle oppgavene er gjort og man kan nyte følelsen av å ha fullført. Denne følelsene vil gjøre det lettere å motviere seg selv neste gang. 
  • Unngå å bli distrahert - Å anerkjenne distraksjoner og fjerne er er en god måte å sikre at motivasjonen og fokus er til stede oftere enn den er fraværende. 
  • Innsats og belønning -Når en person utfører en oppgave - stor eller liten - bør en belønning - igjen, stor eller liten - nytes. Dette kan hjelpe med motivasjonen til den neste oppgaven i lengere kjede av begivenheter som fører til suksess.

Coaching

Uten motivasjon vil man ikke klare å nå sine mål, uansett hvor oppnåelige de måtte være. En coach kan hjelpe deg med å lære deg å motivere seg selv, slik at du føler på mestring og glede i hverdagen. Her hos GoMentor vet vi at motivasjon er nøkkelen til suksess i livet. Derfor tilbyr vi både online og personlige coaching. Her vil du møte coacher som er spesialisert innenfor motivasjonsteknikker, som kan hjelpe deg med å nå dine mål uansett hva det måtte være. Når motivasjon er på plass, begynner andre ting i livet å falle på plass og hverdagen føles enklere. Du vil oppleve å ha mer energi og overskudd. 

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Sliter du med å motivere deg selv? Vi kan hjelpe deg. Du får 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Kine Skrimstad PlanB Madeleine Corneliussen Liv Berit Løken Birgitta Vikstrøm
km fra

Se utvalgte mentorer under

Finn mentorer i ditt område

km fra
 

Få hjelp med din motivasjon

Sliter du med å motivere deg selv? Vi kan hjelpe deg. Du får 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Kine Skrimstad PlanB Madeleine Corneliussen Liv Berit Løken Birgitta Vikstrøm
Prøv online terapi til halv pris

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.