Spirituell utvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Spirituell utviklingJobb og karriere er selvfølgelig viktig, men på et eller annet tidspunkt vil de fleste oppleve at de gjerne vil ha mer ut av livet. Her kan spirituell og åndelig utviklig vise seg å være løsningen. Hos GoMentor har vil tilknyttede coacher som spesialiserer seg innenfor spiritualitet og personlig utvikling. Hvis man lærer å slippe spiritualitet inn i sitt liv og blir flinkere til å undersøke sitt innerste, kan det føre til fremdrift på andre området i livet. Det er mange spesifikke deler av spiritualitet, som kan undersøkes og utforskes gjennom coaching. Denne typen coaching handler også om å tillære seg en erkjennelsesprosess, som vil være nyttig i fremtiden.

Å utvikle seg spirituelt innebærer ofte: 

  • Å lære å lytte til den indre stemmen 
  • Å lære å lytte til sitt hjerte 
  • Utforskning av individualitet 
  • Utforskning av spiritualitet 

Det kan være viktig å lære om spiritualitet for mange som på tross av at de har opplevd stor suksess i flere aspekter av livet, stadig føler at det er noe som mangler. Denne tomhetsfølelsen kan for noen i verste fall føre til et misbruk eller andre psykiske lidelser. Gjennom terapi eller coaching, vil noen være i stand til drastisk heve deres livskvalitet ved å konfrontere deres spirituelle side. Hos GoMentor forstår vi viktigheten av et balansert liv og vår tilknyttede spesialister kan hjelpe deg med ulike aspekter ved personlige møter eller online terapi. Selvom den spirituelle reisen varierer fra person til person kan våre mentorer gi deg de rette redskapene og den kunnskpaen som er nødvendig for å komme i kontakt med sin sjel på et personlig nivå. 

 

Finn den rette mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.