Kartlegging av kompetanser

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Kartlegging av kompetanser Kompetanse er de kunnskaper, ferdigheter, evner og holdninger som anvendes til å løse eller håndtere en oppgave eller situasjon. Kompetanse består både av formell kompetanse, som typisk er utdanning og uformell kompetanse, sliks om jobberfaring og annen erfaring inkludert livserfaring. Til sammen blir dette din realkompetanse, altså den samlede summen av dine kompetanser. Det å være bevisst egen kompetanse er en forutsetning for å kunne presentere den på en god måte, men de færreste har den innsikten i seg selv. Ved hjelp av en coach kan du få kartlagt dine styrker og svakheter, og dermed dine kompetanser. 

Ved å kartlegge egne kompetanser kan man få et innblikk i seg selv og hvordan man håndterer ulike situasjoner. Man kan lettere forstå stress og andre psykologiske utfordringer. En coach kan hjelpe deg finne teknikker for å best utnytte dine kompetanser og hjelpe deg utvikle andre kompetanser du ønsker å tilegne deg. Dette er en viktig del av personlig utvikling og vil kunne hjelpe deg på arbeidsmarkedet også. Les mer om hvordan du kan identifisere dine egne kompetanser her. 

Finn den riktige mentoren for deg i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.