EN-TIL-EN kurs i SELVLEDELSE - Din VIP investering i eget liv! ?

Skrevet d. 24-2-2021 16:46:10 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

HVORDAN gjennomføres kurset?

Kurset består av til sammen 5 sesjoner â 90 minutter tilpasset din kalender og hverdag. Du kan gjennomføre kurset sammen med meg via video til ditt hjemmekontor eller din egen stue? Eventuelt at vi møtes på ett av mine trivelige kontorer i Drammen eller Hvittingfoss.Kurspakker kan tilpasses og forlenges ut fra dine ønsker og behov.


Motivasjon og ønske om endring er min tilnærming kontra bare selvdisiplin fordi jeg opplever at selvdisiplin kan ofte ende opp som «skippertak» metoden? - Og den metoden varer jo ikke såååå lenge...?


HVA får du?

Kurset er basert på erfaringer fra flere tusen timer med klienter hvor jeg har trukket ut noe av det som har bidratt til gode endringer ut fra deres tilbakemeldinger. Du kan få kunnskap, oppfølging og oppgaver underveis, handlingsplan, meditasjoner og inspirasjon til å lede deg selv, og andre.


HVA lærer du?

  1. Du lærer hvordan du bevisst kan styre dine ikke alltid like konstruktive tanker og handlingsmønster ved å vise mot, sårbarhet og evnen til å lede deg selv på livets spennende, og noen ganger utrolig krevende reise...
  2. Du lærer hvordan du kan kommunisere dine ønsker og behov på en god måte i møte med deg selv, og andre? 
  3. Du lærer om sammenhengen mellom din energi balanse, dårlig samvittighet eller manglende mestringsfølelse?


TEMAER kan være...

Karriere, fysisk og mental helse, selvbilde, familieliv, kommunikasjon, stress, sorg, samlivsbrudd, tankekaos, indre uro, selvtillit, mistrivsel, kjedsomhet, personlige egenskaper, kommunikasjon, mestring, identitet, sykdom, angst, slitenhet, veivalg, selvutvikling, prestasjon og opplevelsen av utilstrekkelighet i hverdagen m.m.


HVEM er dette kurset egnet for?

Jeg har tilpasset innholdet for deg som selv er leder av andre, en omsorgsperson eller som jobber innen helse- og utdanning. Jeg vil i tillegg tilpasse opplegget ut fra din situasjon og hverdag, og du får tilgang til meg underveis i hele kursperioden. 


HVA betyr det egentlig for deg?

* Å oppleve en hverdag hvor du trives, tar sunne og gode valg?

* Å bli enda mer bevisst på egen kommunikasjon og adferd?

* Å ha nære og gode relasjoner?

* Å ha energi, tilstedeværelse og livsglede?

* Å føle deg tilstrekkelig, trygg og hvor du mestrer dine roller? * Å kunne ta plassen din uten dårlig samvittighet?

* Kjenne balanse og harmoni?

Selvledelse handler om at du bevisst kan påvirke dine ikke alltid like konstruktive tanker, følelser og handlingsmønstre.

Hvordan du kan lære å påvirke din egen energi balanse slik at du har nok overskudd, og kjenner igjen de ulike symptomene som kroppen varsler. Eventuelt, når er du har for lite overskudd eller kanskje for mye stimulering?


Hvordan du kan påvirke din harmoni, opplevelsen av indre ro og at livet er godt å leve. Kort sagt, hvor du trives i møte med deg selv og andre! Når du skaper livet du ønsker deg og tar de gode valgene, da får du også økt livskvalitet og mer av den livsstilen du selv ønsker.


Du vet hva som er viktig for deg og dermed så gir livet ditt mer mening. Ta gjerne kontakt for en god prat slik at vi sammen kan legge til rette for de små endringene som kan gi store resultater over tid. -  Jeg er her for deg og klar til å hjelpe!

Gode tanker, May Britt :-)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.