Familieliv - Trengere dere noen å snakke med? - GoMentor

Familieliv

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewers GoMentor

FamilielivVi har alle oppplevd å se på andre familier og oppfatte de som den perfekte familie. På overflaten ser det ut til at alle har det bra med seg selv og hverandre, men i realiteten er det de færreste som har det slik. Uansett hvilken utfordringer man som familie står ovenfor eller om man bare ønsker å forbedre kommunikasjonen i hverdagen, kan terapi og coaching være løsningen for dere. 

Å være foreldre består av mange aktiviterer og ansvarsområder, som er en naturlig del av det å oppdra barn. Uansett om man er alene eller har en partner, så er det mange problemstillinger som er forbundet med denne lange prosessen. Her på GoMentor finner du profesjonelle eksperter som tilbyr både terapi og coaching, som kan hjelpe deg som foreldre i den moderne verden. Det er ikke et nederlag å oppsøke hjelp, men dersom det kan hjelpe både deg og din familie er det et viktig steg å ta. 


Her hos GoMentor kan våre mentorer hjelpe med spørsmål og problemstillinger som omfatter:

 

 

Les mer her og finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Finn hjelp i nærheten km fra

Se utvalgte mentorer under

 

Finn din samtalepartner

Esben Andersen Tone Hvalsbråten Carina Henske  Lone Lægreid
Få hjelp online fra kun 169 kr./uke

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer