Parforhold

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

ParforholdDet er en herlig følelse å være i et velfungerende parfohold, men de fleste par ved at det krever hardt arbeid å ha et sunt og lykkelig forhold. Det er mange omstendigheter som kan skape problemer og faktiske ende forhold. Dette etterlater partnerne såret og ulykkelige i det usunne forholde. Uavhengig av de problemene dere opplever, så kan terapi og coaching hjelpe dere med å komme på rett vei igjen. Her hos GoMentor har vi eksperter som er klare til å hjelpe dere gjennom alt fra utroskap til kommunikasjonsproblemer. Ved å lære å håndtere de forskjellige problemene som kan oppstå senere, blir det lettere å ha et langt, tilfredsstillende forhold. 

Parterapi, parcoaching og rådgivning kan gi et par de redskapene de trenger for å leve sammen i et sunt forhold. Les mer om en av våre brukere, Mona, i dette blogginnlegget. Hun forteller hvordan samtaleterapi var løsningen for henne og hennes partner, og reddet deres forhold. 

"Pierre og jeg har kjempet for å være sammen og har gått fra «dette går ikke» til «dette går» til å planlegge et helt liv sammen. I dag er vi forlovet og tenker å bli flere enn bare oss to, etter hvert."

 

Les mer om de ulike problemstillingene en mentor kan hjelpe dere med til høyre på siden. Finn den riktige mentoren for deg og din partner i listen under, eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.