Få bedre kommunikasjon i samlivet. Ta med partneren på PREP-kurs!

Skrevet d. 8-9-2022 09:54:08 af Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen -

Er du og din partner dårlige på kommunikasjon? Da er PREP-kurs tingen! Vi holder dette samlivskurset 17-18. september og 15-16.oktober. Så meld dere på nå! PREP-kurs er en super investering i parforholdet!

PREP er et parkurs for å bli bedre på kommunikasjon og problemløsning, og finne tilbake til ressursene, gleden og nærheten dere hadde da dere ble kjærester. PREP passer både for nyetablerte par og par som som har levd sammen i lang tid. Bedre gave til dere selv eller andre finnes ikke når kjærligheten trenger hjelp.

KURSLEDERE: Anna Sigridsdatter Heen og Torgeir Hjellnes. TID: Lørdag kl. 10.00-17.30 og søndag kl. 9.30-16.00

PRISER OG PRAKTISK: Dette PREP-kurs holdes på Thon hotell, Oslo Airport. Kurspris er kr. 6000 per par som dekker honorar til oss som er kursledere. Dertil kommer hotellutgiftene (se menyknappen på Givende Samlivs hjemmeside: Priser og praktisk). Vi har framforhandlet ulike hotellpakkeløsninger med og uten overnatting. Alle deltakerne må velge en av hotellpakkene. Vi tar løpende i mot påmeldinger til våre kurs! Kontakt kursholder og kursleder Anna Sigridsdatter Heen for mer info og påmelding. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.