Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen

Grunnerløkka Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

10 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Nettbasert privatundervisning for par om sex og kommunikasjon (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

       

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan bli tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen – også seksuelt!

Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD.

Dere kan få privatundervisning om sex og kommunikasjon som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, det være seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Go Mentors trygge nettbaserte plattform.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time. Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om hvordan dere kommuniserer om sexlivet deres og hvordan dere kan bli bedre på å uttrykke de behov, lengsler, og savn hver av dere har, og bli bedre på å forstå og ta hensyn til hva partneren ønsker og trenger.

Dette er kursinnholdet:

SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt? Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler. Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.

Prisen for dette kurset er kr. 4500 Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!                                                                    

Nettbasert privatundervisning for par om kjærlighetsspråket (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

Online samlivskurs for dere som går for en nettbasert løsning. Det er en form for privatundervisning for enkeltpar og starter når dere vil. 

Jeg kurser dere på online, det være seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Go Mentors trygge nettbaserte plattform.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time. Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om våre kjærlighetsspråk.

Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk.

Dette er kursinnholdet:

Hvordan viser dere som par at dere er glade i hverandre?

Hva slags kjærlighetsspråk har hver av dere?

Har dere to som er partnere det samme kjærlighetsspråket?

Hvis ikke, hvordan da nå fram til hverandre? Hvordan skjønne/verdsette din partners kjærlighetsspråk?

Et blikk sier mer enn ord:

Bevissthet rundt kroppsspråket Kjærlighet = følelser.

Vise følelser, uttrykke følelser-hvordan gjøre det så du når fram til partneren?

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lang tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. 

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Nettbasert privatundervisning for par i samlivskurset PREP (GoMentor videosesjon) 3.750 kr. Avtal tid

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan kan bli tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen! Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD.

Dere kan få privatundervisning i PREP som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil! Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, det være seg  f.eks.gjennom Go Mentors trygge nettbaserte plattform. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1 til 1,5 time.

A: 3 timers privatundervisning/ kursing der vi konsentrerer oss om kommunikasjon: Her ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer til uttrykk hos dere. Siste økt er hva dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres dårlige mønstre. Dere får råd og dertil verktøy og metoder. Hver sesjons varighet bestemmer dere selv. Det kan f.eks. være tre ganger av en time eller to ganger av 1,5 time. Prisen for dette kurset er kr. 3750.

B: Eller dere kan velge et forlenget kurs der vi i tillegg til tre timer om kommunikasjon legger til 2 timer om problemer og konflikthåndtering. Hvordan tilnærmer dere problemene dere har? Hvordan løser dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og problemer dere må leve med. Modeller for problemhåndtering og problemløsning. Hvordan bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge antall ganger og varighet. Pris for dette kurset er kr. 6250 Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand.

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Samlivsskolen tilbyr samlivskurs, både fysiske og digitale, og også privatundervisning for dere to. Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen -

Beskrivelse

SAMLIVSSKOLEN HOLDER PARKURS FOR GODE SAMLIV

Vi utdanner oss på alle livets områder, men de fleste av oss ikke på det avgjørende: Å være partner og kjæreste. Samlivsskolen ønsker å være et tilbud til dere som vil styrke parforholdet deres og gi næring til et godt og utviklende samliv. Derfor holder vi samlivskurs.

Samlivsskolens kursledere tilbyr både fysiske kurs, ofte på hotell (da kommer hotellutgifter i tillegg  til kursavgiften), og også digitale kurs/ webinarer. Vi holder også  kurs for  bare  dere to - dvs. privatundervsining. Styrken - om dere  velger den digitale løsningen - er at dere kan delta uansett hvor dere befinner dere, og kan spare reisevei, tid og kostnader.

 Samlivsskolen diverse parkurs: 


 • PREP-kurs om kommunikasjon og konflikthåndtering
 • samlivskurs om følelser
 • om seksualitet og kommunikasjon
 • kurs der vi bruker tango for å booste parforholdet 
 • kurset Godt Samliv for førstegangsforeldre

Fra år 2022 vil vi også ha et nytt kurstilbud basert på John Gottmans bok «7 principles making your marriage work». Meld fra om dette kan være noe for dere!

Se Samlivssskolens hjemmeside under  menyknappenw kurs hvor de enkelte samlivskursene beskrives. Se også menyknappen kurskalender for oppsatte kurs. Kanskje har vi et parkurs med et tema og på et tidspunkt som er midt i blinken for dere?

PRIVATUNDEREVISNING TIL ENKELTPAR

Vi har også tilbud for enkeltpar ogr når dere vil. Styreleder og kursleder Anna Sigridsdatter Heen har fire samlivskurs som privatundervisning. Dere kan komme på hennes hjemmekontor på Hasle i Oslo eller ta det som online-kurs. Det gjelder:


 • forkortet utgave av samlivskurset PREP 
 • samlivskurs online om kjærlighetsspråket 
 • samlivskurs om sex og kommunikasjon 
 • samlivskurs om følelser
 • Samlivskurs om utroskap

Mange har etterlyst en oppfølger av samlivskurs som bl.a PREP-kurset. Nå har dere muligheten for det, dvs. som enkeltpar, såkalt PARSJEKK. Interessert? Parsjekk tar testen på deres forhold ved at dere begge fyller ut hvert deres spørreskjema. Så får dere en profil på hvor det funker og hva som butter i deres samliv. Anna gir dere noen tips, strategier og verktøy som vil kunne forbedre deres relasjon. Kontakt i så fall  Anna som tar Parsjekken.

Alle  våre samlivskurs er av  forebyggende karakter. Så invester i et  samlivskurs mens dere har det tålelig bra sammen. Mange venter dessverre for lenge  før de oppsøker hjelp. Hvis dere har kommet så langt  at dere  er i skikkelig krise/på sammenbruddets rand anbefales parterapi. Se nedenfor.


PARTERAPI OG ANDRE TILBUD

Mange av oss som er kursledere er også parterapeuter. Trenger dere en tredje person som kan se dere utenfra og gå inn i deres spesielle parproblematikk? Ta kontakt! Vi er her for dere som vil gå i parterapi. Flere av oss rådgir dere også nettbasert, dvs online-terapi.

Noen av oss gir også tilbud om individuell rådgivning, kurs i helse og balanse, livsmestring, psykodrama etc. Se oversikten over kurslederne/instruktørene og hva de kan bidra med. 


MER OM SAMLIVSKOLEN

Samlivsskolen ønsker å være et tilbud til dere som vil styrke forholdet og gi næring til et godt og utviklende samliv.

Vårt formål er å gi par et grunnlag til å få det bedre sammen og motvirke samlivsbrudd og familieoppløsning.

 

FOR HVEM?

Samlivsskolen er for dere som:

 • ønsker å kommunisere bedre
 • ønsker å løse felles utfordringer mer konstruktivt
 • ønsker å bli et godt team - på lag mot problemene
 • vil ha utvikling, mer lidenskap og mer spenning i parforholdet deres
 • har det bra sammen, men vil ha det enda bedre

 

HVA TILBYS?

 • Kjernevirksomheten er å holde samlivskurs
 • Alle våre kurs er åpne for deltakere fra hele landet
 • Vi har digitale kurs/webinarer og fysiske kurs
 • De er ikke  noe  form for  gruppearbeid. All trening og øvelser foregår i deres parrelasjon. 


INSTRUKTØRENE/KURSLEDERNE

 • Samlivskolens kurs er utviklet og ledet av dyktige instruktører. Våre kursledere har ulik utdanning og kompetanse, men felles for alle er faglig bredde og lang erfaring på feltet.
 • Alle kurslederne bruker metoder og teknikker som stimulerer til egenaktivitet og deltakende læring.
 • Mye av tiden er avsatt til parsamarbeid der kurslederne går rundt og veileder og hjelper de som ønsker det.
 • Konfidensialitet er viktig for oss. 


PRISER OG PRAKTISK

 • Påmelding og pris er per par.
 • Kursavgiften varierer fra kr 4000 per par for endags kurs til 5000 til 6000 per par for helgekurs.
 • Total kurspris varierer avhengig av om kursene holdes digitalt, eller fysisk- på hotell eller i rimeligere lokaler.
 • De fleste kurs holdes i det sentrale Østlandsområdet (Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold). 
 • For de som trenger overnatting har vi en avtale med Thon hotels der de som booker gjennom Samlivsskolen får rabatterte priser.


  Velkommen til oss i Samlivsskolen!

Referanser

Synnøve (53) og Jens Christian (55), Langhus, Akershus - "PREP-kurs Takk for et inspirerende samlivskurs godt balansert mellom teori og praktisk øving. Det siste langt viktigere enn vi tror. Forskjellen nå er å ha teknikker og utprøvd verktøy fra PREP for å kommunisere bedre og kunnskap om å begrense seg til en sak om gangen som gir tid til å samle seg litt. Veldig fin stemning tross alvorlig tema."  Les mer  Les mindre

Linda (24) og Jonas (24) Hønefoss - "Godt Samliv, kurs for førstegangsforeldre: Til kursledere Ann Sofie og Anna; Takk for flott kurs 11.9.21! Vi har lært masse nyttig vi kommer til å ta med oss så lenge vi lever. "  Les mer  Les mindre

Håkon (55) og Bente (52) - "Håkon og jeg, Bente, er 55 og 52 år og fra  henholdsvis Østfold og Agder. Vi har kjent hverandre fra vi var ungdommer. Vi ble gift på hver vår kant. Etter hvert vårt lange ekteskap, fant vi sammen uten å ha hatt kontakt i denne perioden. Vi har vært sammen i to år nå. Vi er en super match, men har noe ulik sexappetitt og hadde derfor lyst til å utforske hvordan vi kan håndtere dette på en best mulig måte. Vi fant Samlivsskolen på nett og blant flere valg, likte vi skolens fokus. Vi hadde en deilig spahelg i kombinasjon med kursing. Opplevde at helgens fokus på kommunikasjon passet oss godt og gav oss noen gode verktøy videre i forholdet. Takk til Anna, som lagde en trygg ramme for åpenhet og deling av tanker og følelser! Anbefales! Håkon og jeg, Bente, er 55 og 52 år og fra  henholdsvis Østfold og Agder. Vi har kjent hverandre fra vi var ungdommer. Vi ble gift på hver vår kant. Etter hvert vårt lange ekteskap, fant vi sammen uten å ha hatt kontakt i denne perioden. Vi har vært sammen i to år nå. Vi er en super match, men har noe ulik sexappetitt og hadde derfor lyst til å utforske hvordan vi kan håndtere dette på en best mulig måte. Vi fant Samlivsskolen på nett og blant flere valg, likte vi skolens fokus. Vi hadde en deilig spahelg i kombinasjon med kursing. Opplevde at helgens fokus på kommunikasjon passet oss godt og gav oss noen gode verktøy videre i forholdet. Takk til Anna, som lagde en trygg ramme for åpenhet og deling av tanker og følelser! Anbefales! "  Les mer  Les mindre

Tone Kristin og Ole Jacob, Lier, Buskerud - ""Vi ønsket oss et annerledes samlivskurs, og fant omsider kurset «It takes two to tango» med kurslederne Anna Sigridsdatter Heen og Hans Fosshagen. Dette deltok vi på i april 2018. Både Anna og Hans overbeviste med sin kunnskap, erfaring og lidenskap for den argentinske tangoen, lett krydret med en porsjon samlivsmix. Vi lot oss overbevise om tangoens fortreffelighet, i det vi skred over parketten med nyervervet kunnskap om kunsten å gå med eleganse og innlevelse. Vi forstod at 100% tilstedeværelse må til for å skape den gode og balanserte dialogen mellom oss som par, og at tango handler om å kommunisere bevegelse. Vi forstod at tango i virkeligheten er dialog og samarbeid mellom to aktivt skapende dansere/partnere, som igjen er med på å skape forbindelse, bånd og tilknytning mellom oss som par. Tusen takk for en fantastisk og inspirerende helg med ny innsikt, glede og giv for den argentinske tangoen". "  Les mer  Les mindre

Eva og Hans Kristian , Oslo - "Vi deltok i april 2018 på tangokurs for bedre samliv. Vi er helt strålende fornøyd med tango kurset og dansingen. Klare og fine instruksjoner fra begge kurslederne, Hans og Anna, når det gjelder dans. De vi skulle ønsket oss litt mer av er samlivsdelen, om hvordan kommunisere i hverdagen. Så anbefaler å bidra med mer av deres kompetanse her, og vie dette litt større plass på de neste kursene! "  Les mer  Les mindre

Natasja (57) og Frode (53), Akerhus - "Vi takker for en flott opplevelse etter å ha vært med på PREP kurs hos Anna og Arne Birger! Dere er veldig dyktige kursledere, faglige, engasjerte forelesere, karismatiske mennesker med masse sjarm! Dere formidler kunnskap på en enestående måte! Dere vekker tilitt slik at man kan åpne seg for å gå dypere i sit problem. Det var utrolig mye vi lærte på to dager: Kommunikasjon og kommunikasjonshindre, tale- og lytteteknikk, problemhåndtering, problemløsning… og mye mer. Vi synes at dere hjelper mange par for å få det bedre i forholdet! I hvert fall gjør vi det! "  Les mer  Les mindre

Rita og Henrik, Bærum - "Jeg og min kjæreste deltok i samlivskurset til Anna. Kurset ga oss en fin dytt og anledning til å snakke med hverandre om forholdet og hvordan vi kan vise at vi setter pris på hverandre – litt oftere. Anna ufarliggjorde det å snakke om følelser og samliv. Det hadde vært fint om alle par hadde kunnet få et slikt kurs på «grønn resept» når det begynner å gå rutine i forholdet."  Les mer  Les mindre

Anne Christine og Oddvar, Hurum - "Jeg syntes at det var merkbart en positiv endring i vårt parforhold umiddelbart etter kurset. Så er det alt for lett å gli tilbake til der det var fra før. Jeg synes kursinnholdet var meget bra og at instruktør ufarliggjorde en del vanskelige spørsmål. Anna har en trygg og behagelig fremføring av budskapet . Stå på videre og lykke til!"  Les mer  Les mindre

Synnøve og Klaus, Bærum - "Vi takker for et godt og gjennomarbeidet samlivskurs med Anna, hvor vi fikk god tid til refleksjon sammen som par. Vi er et par som har det godt sammen, så vi brukte mest vår tid til å reflektere over hva som fungerte så bra mellom oss. Stemningen i rommet var trygg og lun med Anna som veileder, så det var lett å ta opp selv det negative/litt vanskelige i samlivet på en god måte."  Les mer  Les mindre

Nina (36) og Jonas (35), Akershus - "«Kursinnholdet passet så bra for oss og våre problemer, at vi fikk følelsen av at kurset var skreddersydd til akkurat vårt parforhold. Men det vet vi jo at det ikke var. Det vitner om at problemene våre er typiske problemer og noe mange kan kjenne seg igjen i.»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.