Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen - - GoMentor

Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen

Grunnerløkka Oslo , Videosamtale

8 referanser

Videosamtaler

Nettbasert privatundervisning for par om sex og kommunikasjon (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

       

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan bli tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen – også seksuelt!

Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD.

Dere kan få privatundervisning om sex og kommunikasjon som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil!

Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, det være seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Go Mentors trygge nettbaserte plattform.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time. Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om hvordan dere kommuniserer om sexlivet deres og hvordan dere kan bli bedre på å uttrykke de behov, lengsler, og savn hver av dere har, og bli bedre på å forstå og ta hensyn til hva partneren ønsker og trenger.

Dette er kursinnholdet:

SEX = kommunikasjon: Forventinger, kommunikasjonshindre i sexlivet, faresignaler som negativ fortolkning og tilbaketrekning. Hva gjør vi med slikt? Kommunikasjon for større åpenhet, respekt, aksept for hverandres ønsker og behov, og toleranse for ulikheter. Åpenhet, tørre å si hva du tenker og føler. Vilje til å lytte og forstå partneren. Humor og varme som hjelpemidler.

Prisen for dette kurset er kr. 4500 Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!                                                                    

Nettbasert privatundervisning for par om kjærlighetsspråket (GoMentor videosesjon) 4.500 kr. Avtal tid

Online samlivskurs for dere som går for en nettbasert løsning. Det er en form for privatundervisning for enkeltpar og starter når dere vil. 

Jeg kurser dere på online, det være seg via Skype, Facetime eller ved å bruke Go Mentors trygge nettbaserte plattform.

Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1.0 til 1,5 time. Dere får 3 timers privatundervisning/ kursing om våre kjærlighetsspråk.

Hvordan vi viser at vi er glade i partneren varierer. Så det gjelder å kunne lese hverandres kjærlighetsspråk for å nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk.

Dette er kursinnholdet:

Hvordan viser dere som par at dere er glade i hverandre?

Hva slags kjærlighetsspråk har hver av dere?

Har dere to som er partnere det samme kjærlighetsspråket?

Hvis ikke, hvordan da nå fram til hverandre? Hvordan skjønne/verdsette din partners kjærlighetsspråk?

Et blikk sier mer enn ord:

Bevissthet rundt kroppsspråket Kjærlighet = følelser.

Vise følelser, uttrykke følelser-hvordan gjøre det så du når fram til partneren?

Prisen for dette kurset er kr. 4500

Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lang tid, ikke bare i dagens unntakstilstand. 

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Nettbasert privatundervisning for par i samlivskurset PREP (GoMentor videosesjon) 3.750 kr. Avtal tid

Unntakstilstanden som koronaviruset forårsaker kan kan bli tung for par som sliter i samlivet sitt. Men hvorfor ikke nytte tiden godt? Dere kan bruke denne anledningen til å få det bedre sammen! Benytt dere av mitt ONLINE-TILBUD.

Dere kan få privatundervisning i PREP som nettbasert løsning. Dette opplegget er fleksibelt og tilpasses det enkelte par. Så bare ta kontakt så starter vi opp så snart dere vil! Her er tilbudet mitt: Jeg kurser dere på online, det være seg  f.eks.gjennom Go Mentors trygge nettbaserte plattform. Lengden av hver økt kan variere, men jeg vil anbefale fra 1 til 1,5 time.

A: 3 timers privatundervisning/ kursing der vi konsentrerer oss om kommunikasjon: Her ser vi på kommunikasjonshindre og negative kommunikasjonsmønstre og hvordan disse kommer til uttrykk hos dere. Siste økt er hva dere kan gjøre for å bedre kommunikasjonen og bryte deres dårlige mønstre. Dere får råd og dertil verktøy og metoder. Hver sesjons varighet bestemmer dere selv. Det kan f.eks. være tre ganger av en time eller to ganger av 1,5 time. Prisen for dette kurset er kr. 3750.

B: Eller dere kan velge et forlenget kurs der vi i tillegg til tre timer om kommunikasjon legger til 2 timer om problemer og konflikthåndtering. Hvordan tilnærmer dere problemene dere har? Hvordan løser dere konflikter? Skille mellom løselige problemer og problemer dere må leve med. Modeller for problemhåndtering og problemløsning. Hvordan bli gode på å håndtere problemer? Også her er opplegget fleksibelt. Dere kan velge antall ganger og varighet. Pris for dette kurset er kr. 6250 Foruten å være kursleder tilbyr jeg også nettbasert parterapi. Det har jeg gjort i lengre tid, ikke bare i dagens unntakstilstand.

Ta kontakt for mer informasjon og påmelding!

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Events

Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
20-10-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
23-10-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Samlivskurs (PREP)
23-10-2021 10:00
3.500 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
28-10-2021 16:30
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
30-10-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
31-10-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
6-11-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
13-11-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
18-11-2021 16:30
0 kr. Les mer
Webinar: Godt Samliv- gratis parkurs for førstegangsforeldre
20-11-2021 09:00
0 kr. Les mer
Kurs: Gratis samlivskurs for førstegangsforeldre
27-11-2021 10:00
0 kr. Les mer
SAMLIVSKURS FOR GODE SAMLIV Samlivsskolen v/ styreleder og daglig leder Anna Sigridsdatter Heen -

Beskrivelse

Samlivsskolen tilbyr parkurs for gode samliv

Vi utdanner oss på alle livets områder, men de fleste av oss ikke på det avgjørende: Å være partner og kjæreste. Samlivsskolen ønsker å være et tilbud til dere som vil styrke parforholdet deres og gi næring til et godt og utviklende samliv. Derfor holder vi samlivskurs.

Per nå må vi ta  forbehold i fht. myndighetenes tilrådninger om koronavirus hva angår alle "fysiske" samlivskurs i vårsemesteret 2021. Så sant det tillates gjennomføres de oppsatte kursene.

Styrleder og kursholder  Anna S. Heen  har også kortversjon av flere av samlivskursene, foruten PREP, bl.a om seksualitet og kommunikasjon, om følelser, om våre kjærlighetsspråk. Disse kursene tilbys som privatundervisning enten online eller på hennes hjemmekontor. Fra  2021tilbyr Anna også et kursopplegg for  enkeltpar som heter "Parsjekk". Det   er ikke minst  egnet for dere som allerede har gått på annet samlivskurs (f.eks. PREP-kurs) eller i parterapi. Påmelding skjer løpende, så ta kontakt om dere er interessert!

I ordinære tider har Samlivsskolen diverse parkurs: Om kommunikasjon, konflikthåndtering, følelser, sex og samliv, og kurs der vi bruker tango for å booste parforholdet. Vi har kurs for småbarnsforeldre, og kurs for par med krevende bakgrunn og mye "bagasje".Vi har PREP-kurs, og tilbyr - som overfor nevnt - oppfølgingskurset "Parsjekk" for enkeltpar. En av våre kursledere gir par opplæring i Enneagrammet og personlighetstyper. Fra 2021  tilbyr  vi gratiskurs til førstegangsforeldre i kurset "Godt Samliv". 

Se kurskalenderen og beskrivelsen av de enkelte samlivskursene. Kanskje har vi et parkurs med et tema og på et tidspunkt som er midt i blinken for dere?

Alle  våre samlivskurs er  av  forebyggende karakter. Så invester i et  samlivskurs mens dere har det tålelig bra sammen. Mange venter dessverre for lenge  før de oppsøker hjelp. Hvis dere har kommet  så langt  at dere  er i skikkelig krise/på sammenbruddets rand anbefales parterapi. Se nedenfor.

PARTERAPI OG ANDRE TILBUD:  Mange av oss som er kursledere er også parterapeuter. Trenger dere en tredje person som kan se dere utenfra og gå inn i deres spesielle parproblematikk? Ta kontakt! Vi er her for dere som vil gå i parterapi. Flere av oss rådgir dere også nettbasert, dvs online-terapi.

Noen av oss gir også tilbud om individuell rådgivning, kurs i helse og balanse, livsmestring, psykodrama etc. Se oversikten over kurslederne/instruktørene og hva de kan bidra med. 

MER OM SAMLIVSKOLEN:

Samlivsskolen ønsker å være et tilbud til dere som vil styrke forholdet og gi næring til et godt og utviklende samliv.

Vårt formål er å gi par et grunnlag til å få det bedre sammen og motvirke samlivsbrudd og familieoppløsning.

 

FOR HVEM?

Samlivsskolen er for dere som:

 • ønsker å kommunisere bedre
 • ønsker å løse felles utfordringer mer konstruktivt
 • ønsker å bli et godt team - på lag mot problemene
 • vil ha utvikling, mer lidenskap og mer spenning i parforholdet deres
 • har det bra sammen, men vil ha det enda bedre

 

HVA TILBYS?

 • Kjernevirksomheten er å holde samlivskurs.
 • Alle våre kurs er åpne for deltakere fra hele landet.
 • Åpner dere en av våre kurspakker blir dere garantert overrasket over hva nytt og nyttig dere får av kompetanse om samlivet deres.


INSTRUKTØRENE/KURSLEDERNE:

 • Samlivskolens kurs er utviklet og ledet av dyktige instruktører. Våre kursledere har ulik utdanning og kompetanse, men felles for alle er faglig bredde og lang erfaring på feltet.
 • Alle kurslederne bruker metoder og teknikker som stimulerer til egenaktivitet og deltakende læring.
 • Mye av tiden er avsatt til parsamarbeid der kurslederne går rundt og veileder og hjelper de som ønsker det.
 • Konfidensialitet er viktig for oss. 

PRISER OG PRAKTISK

 • Deltakeravgiften er lav takket være offentlig tilskudd.
 • Påmelding og pris er per par.
 • Kursavgiften varierer fra kr. 2500 -3500 per par for endags kurs til  3500- 5000 per par for helgekurs eller kursrekker.
 • Total kurspris varierer avhengig av om kursene holdes på hotell eller i rimeligere lokaler.
 • De fleste kurs holdes i det sentrale Østlandsområdet (Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold). 
 • Noen kurs holdes i Trondheim. Vi har ambisjoner om å kunne tilby kurs flere steder i landet.
 • For de som trenger overnatting har vi en avtale med Thon hotels der de som booker gjennom Samlivsskolen får rabatterte priser.

Anna S. Heen

Referanser

Håkon (55) og Bente (52) - "Håkon og jeg, Bente, er 55 og 52 år og fra  henholdsvis Østfold og Agder. Vi har kjent hverandre fra vi var ungdommer. Vi ble gift på hver vår kant. Etter hvert vårt lange ekteskap, fant vi sammen uten å ha hatt kontakt i denne perioden. Vi har vært sammen i to år nå. Vi er en super match, men har noe ulik sexappetitt og hadde derfor lyst til å utforske hvordan vi kan håndtere dette på en best mulig måte. Vi fant Samlivsskolen på nett og blant flere valg, likte vi skolens fokus. Vi hadde en deilig spahelg i kombinasjon med kursing. Opplevde at helgens fokus på kommunikasjon passet oss godt og gav oss noen gode verktøy videre i forholdet. Takk til Anna, som lagde en trygg ramme for åpenhet og deling av tanker og følelser! Anbefales! Håkon og jeg, Bente, er 55 og 52 år og fra  henholdsvis Østfold og Agder. Vi har kjent hverandre fra vi var ungdommer. Vi ble gift på hver vår kant. Etter hvert vårt lange ekteskap, fant vi sammen uten å ha hatt kontakt i denne perioden. Vi har vært sammen i to år nå. Vi er en super match, men har noe ulik sexappetitt og hadde derfor lyst til å utforske hvordan vi kan håndtere dette på en best mulig måte. Vi fant Samlivsskolen på nett og blant flere valg, likte vi skolens fokus. Vi hadde en deilig spahelg i kombinasjon med kursing. Opplevde at helgens fokus på kommunikasjon passet oss godt og gav oss noen gode verktøy videre i forholdet. Takk til Anna, som lagde en trygg ramme for åpenhet og deling av tanker og følelser! Anbefales! "  Les mer  Les mindre

Tone Kristin og Ole Jacob, Lier, Buskerud - ""Vi ønsket oss et annerledes samlivskurs, og fant omsider kurset «It takes two to tango» med kurslederne Anna Sigridsdatter Heen og Hans Fosshagen. Dette deltok vi på i april 2018. Både Anna og Hans overbeviste med sin kunnskap, erfaring og lidenskap for den argentinske tangoen, lett krydret med en porsjon samlivsmix. Vi lot oss overbevise om tangoens fortreffelighet, i det vi skred over parketten med nyervervet kunnskap om kunsten å gå med eleganse og innlevelse. Vi forstod at 100% tilstedeværelse må til for å skape den gode og balanserte dialogen mellom oss som par, og at tango handler om å kommunisere bevegelse. Vi forstod at tango i virkeligheten er dialog og samarbeid mellom to aktivt skapende dansere/partnere, som igjen er med på å skape forbindelse, bånd og tilknytning mellom oss som par. Tusen takk for en fantastisk og inspirerende helg med ny innsikt, glede og giv for den argentinske tangoen". "  Les mer  Les mindre

Eva og Hans Kristian , Oslo - "Vi deltok i april 2018 på tangokurs for bedre samliv. Vi er helt strålende fornøyd med tango kurset og dansingen. Klare og fine instruksjoner fra begge kurslederne, Hans og Anna, når det gjelder dans. De vi skulle ønsket oss litt mer av er samlivsdelen, om hvordan kommunisere i hverdagen. Så anbefaler å bidra med mer av deres kompetanse her, og vie dette litt større plass på de neste kursene! "  Les mer  Les mindre

Natasja (57) og Frode (53), Akerhus - "Vi takker for en flott opplevelse etter å ha vært med på PREP kurs hos Anna og Arne Birger! Dere er veldig dyktige kursledere, faglige, engasjerte forelesere, karismatiske mennesker med masse sjarm! Dere formidler kunnskap på en enestående måte! Dere vekker tilitt slik at man kan åpne seg for å gå dypere i sit problem. Det var utrolig mye vi lærte på to dager: Kommunikasjon og kommunikasjonshindre, tale- og lytteteknikk, problemhåndtering, problemløsning… og mye mer. Vi synes at dere hjelper mange par for å få det bedre i forholdet! I hvert fall gjør vi det! "  Les mer  Les mindre

Rita og Henrik, Bærum - "Jeg og min kjæreste deltok i samlivskurset til Anna. Kurset ga oss en fin dytt og anledning til å snakke med hverandre om forholdet og hvordan vi kan vise at vi setter pris på hverandre – litt oftere. Anna ufarliggjorde det å snakke om følelser og samliv. Det hadde vært fint om alle par hadde kunnet få et slikt kurs på «grønn resept» når det begynner å gå rutine i forholdet."  Les mer  Les mindre

Anne Christine og Oddvar, Hurum - "Jeg syntes at det var merkbart en positiv endring i vårt parforhold umiddelbart etter kurset. Så er det alt for lett å gli tilbake til der det var fra før. Jeg synes kursinnholdet var meget bra og at instruktør ufarliggjorde en del vanskelige spørsmål. Anna har en trygg og behagelig fremføring av budskapet . Stå på videre og lykke til!"  Les mer  Les mindre

Synnøve og Klaus, Bærum - "Vi takker for et godt og gjennomarbeidet samlivskurs med Anna, hvor vi fikk god tid til refleksjon sammen som par. Vi er et par som har det godt sammen, så vi brukte mest vår tid til å reflektere over hva som fungerte så bra mellom oss. Stemningen i rommet var trygg og lun med Anna som veileder, så det var lett å ta opp selv det negative/litt vanskelige i samlivet på en god måte."  Les mer  Les mindre

Nina (36) og Jonas (35), Akershus - "«Kursinnholdet passet så bra for oss og våre problemer, at vi fikk følelsen av at kurset var skreddersydd til akkurat vårt parforhold. Men det vet vi jo at det ikke var. Det vitner om at problemene våre er typiske problemer og noe mange kan kjenne seg igjen i.»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.