Bli med på gratis samlivskurs for førstegangsforeldre

Skrevet d. 2-11-2021 01:16:43 af Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder Anna Sigridsdatter Heen -

Gratis samlivskurs for dere som venter – eller nettopp har fått – deres første barnI Norge er vi så heldige at staten (ved Bufdir) gir drahjelp til par som er førstegangsforeldre for at dere skal få en bra start på den store overgangen det er å gå fra å være to til tre. Mange opplever store endringene i denne perioden, både for sin egen del og i møte med partneren. Kurset gjør dere godt rustet for å møte utfordringer, snakke sammen og ta vare på parforholdet. Dere får ny kunnskap og ferdigheter for å takle denne utfordrende tiden, og gode verktøy når det butter.

Dette kurset er en gave, både til dere og barnet deres.

Kursinnhold: Kurset går over 8 timer og inneholder fire deler: 1.Vårt parforhold. 2. Kommunisere bedre og holde forbindelsen. 3. Krangel og konflikt: Hvordan håndtere det? 4. Den store forandringen fra par til familie.

Under alle dele av kurset vil dere sitter sammen som par og gjør øvelser og refleksjoner sammen som par. Det vil ikke være gruppearbeid og det er frivillig å dele tanker eller oppdagelser i plenum.

Kurset er som før skrevet gratis. Det serveres mat og drikke på de fysiske kursene.

Bufdir  har sertifisert kursledere som står klare til å holde dette samlivskurset mange steder i landet. Det gjelder også mange av oss som er kursledere i Samlivsskolen.

Se kurskalenderen på Samlivsskolens hjemmeside om når, og hvor, vi holder dette kurset og hvem som er kursledere for de respektive kursene.

Læs mere om: Par og familie

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.