Finn den fantastiske nye kunnskapen og informasjonen innenfor helse og livskvalitet

Skrevet d. 15-3-2023 11:12:19 af Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

Ny kunnskap og nytt ansvar innenfor helse!   

Det kommer stadig ny kunnskap om det menneskelige potensial innenfor hele dets eksistens.

Det er mye nytt og annerledes i helsefeltet.

Det er store endringer på gang i en verden som endrer seg så raskt at det er lett å bli overveldet og ikke ta grep.

Jeg vil oppfordre deg til å bli mer bevisst.

Jeg vil hjelpe folk til å oppdage at bevisstheten er det mest virkelige som er, noe som setter vår livskraft og bevissthet i absolutt tilknytning til vårt velvære. Gjennom å hypnotisere deg selv ved å reprogrammere deg selv til det livet du ønsker og den personen du ønsker å være, tar du ansvar og regi i eget liv.

Gjennom kurset Selvhypnose kan du være med på din mest spennende reise som går inn i det høyeste bevisste, som noen kaller det underbevisste. 

Du er selv ansvarlig for din helse og ditt liv, og samtidig finnes kunnskap og hjelp til deg som vil bli frisk og rask. Alt henger sammen med alt, og det er gode nyheter så lenge du velger oppbygging, samarbeid og en god form som gir fred og energi. Dette kan læres, trenes og utvikles i oss alle, uansett hvor dypt vi sitter i mønster og programmer som ikke virker godt nå.

Likevel, kan vi i vår egen takt og tempo begynne å undersøke hva som skjer om vi øker vår bevissthet og kobler oss mer inn på vår egen livskanal som er reell og har sin rytme og puls. Om du ikke er tilkoblet egen livskraft er det åpenbart lett å kjenne seg utmattet og tom for energi.

Det er som at batteriet ikke er i skikkelig kontakt, eller at stikkontakten ikke er ordentlig i støpslet. Denne kunnskapen er veldig tilgjengelig siden vi har et internett og en rekke grupper, samfunn og muligheter til å lære gjennom kurs og programmer. Det er for eksempel vitenskapsmenn som Gregg Braden, Joe Dispenza og Bruce Lipton som du kan se og lytte til for spennende og interessant viten som kan være avgjørende for hvordan du ser på dine muligheter i livet.

Det er likevel ikke tilgjengelig uten videre på de konvensjonelle kanalene, da det tradisjonsrike vil bestå og det ligger systemer, økonomier og institusjoner med stor tyngde bak det som er i dag. Derfor er det ditt ansvar og opp til din nysgjerrighet og i forhold til hvor viktig det er for deg å stå på for å undersøke, lese deg opp og finne ut av hva som fungerer godt for deg. Vi trenger å samarbeide slik naturen er bygd opp, og det er viktig å bygge gode relasjoner på tvers av ulike polariteter og grupper.

Det er en økt polarisering og fokus på konflikt og krig som ikke er naturlig, og det er en svært farlig og destruktiv måte å tenke på. Vi er skapt til å samarbeide, bygge opp og utvikle oss. Nå er det viktig at vi bruker vårt menneskelige potensial, så vi ikke blir erstattet av teknologi.

Vår bevissthet er intelligens og visdom, mens tankeverktøyet kan pendle mellom rett og galt, klokt og dumt osv., og dette er det optimale som en robot noen gang kan prestere. Derfor er det viktig å bruke teknologi kun til det som løfter og kan virke bra, og logge av fra det som tar bevisstheten vår.

Jeg er opptatt av at vi trenger å øke bevisstheten vår, slik at vi med en høyere bevissthet kan styre tankeverktøyet på en god måte med fokus på å støtte, løfte, trøste og dele det som er sunt og godt med andre, samt utnytte potensialet i vårt følelsesapparat slik at vi kan romme det kjemiske potensialet som følelsene gir oss mulighet. Bevisstheten er der, og vi trenger å koble oss på, og dette gjør vi blant annet med meditasjon, konsentrasjon, hypnose, tilstedeværelse, alenetid i naturen og mye mer som du kan utforske slik at du finner det som resonnerer med deg.

Vi er absolutt ikke en ting, for vi er heller en levende prosess i konstant bevegelse, forandring og utvidelse. Det er måter vi nå kan numme, stoppe og forhindre utviklingen, nettopp ved den teknologiske utviklingen der vi nå lar telefon, pc, TV og andre skjermer styre og overta mye av vår livstid.

Dette, sammen med at vi nummer og bedøver oss med stoffer som setter ned bevisstheten, som nikotin, alkohol, sukker og diverse kombinasjoner av næringsmidler som er svært avhengighetsskapende, og som skaper en farlig sirkel der vi mister bevissthet og setter til side vårt menneskelige potensial.

Folk sliter med mange plagsomme symptomer og det er stadig en økning i livsstilssykdommer, noe som betyr at folk er plaget og folk lever liv som belaster egen helse. Det er trist at det er så mange som sliter med disse symptomene, sykdommene og tilstandene. Det er håp, for vi kan alle leve livet vårt på en mer bevisst, sunn og god måte. Det er fagfolk, leger, naturterapeuter, terapeuter og spesialister innen hva som er hjelpsomt og kan gjøre deg frisk.

Ved å sette søkelys på disse sunne formene for helseutvikling, stå sammen, dele nyttig informasjon både om hva som har skapt problemer og hva som har hjulpet. Vi er alle forskjellige, og det er viktig å erkjenne hvordan alt i oss virker sammen som en prosess. Det vil si at det er viktig hvordan vi tenker, føler, fokuserer, spiser, trener og hva vi fyller livet med. Ved å gjøre mer og mer av det som gir oss ro og fred når vi trenger det, og ved å gjøre mindre og til slutt ingenting av det som belaster, stresser og tapper energi, så vil vi gå mot bedre og bedre liv.

Det er et faktum at det er mange mennesker som har blitt friske / symptomfrie eller funnet sin nøkkel til å fungere fint med alle disse symptomene som denne gruppen retter seg mot. Om en kan klare det, kan en annen klare det... Ved håp eller enda bedre en bestemmelse om å bli frisk kan det skje, og omvendt kan det nesten sikkert ikke skje.

Så sørg for å stille deg inn på det du ønsker deg. Jeg tilbyr kurs og programmer som er ressursorienterte, prosessorienterte og hjelpsomme, ved å dele kunnskap og erfaring som kan hjelpe. Det å finne tilstedeværelse i oss selv som levende organisme, ha tillit til egen natur og velge det vi renger for å være i harmoni er vårt ansvar og vår livsrett. Vi har et potensial og naturlig tilbøyelighet til å være friske. Det er mange måter vårt moderne samfunn og en typisk livsstil nå belaster og bryter ned, slik at stress og indre konflikter bygger seg opp og skaper smertetilstander, symptomer og sykdom.

Det er når det kriges i kroppen at det blir sykdom, mens harmoni i kroppen skaper frisk vitalitet. De ville dyrene som bor i sine naturlige omgivelser lever sin naturlige tilstand i harmoni, balanse og de er friske. Mennesket har dessverre brukt nye oppfinnelser til å bli vel effektive (f.eks. genmanipulert mat, multikrysset korn som er tungt fordøyelig og skaper dårlige ringvirkninger i tarmen og hele kroppen), har fokus på så raske endringer på så kort tid at den menneskelige natur (kromosom) blir belastet mer enn hjulpet. Tiden er gjerne inne for mindre effektivitet, og absolutt harmoni.

Videre skal det tjenes penger og det er en voldsom systematisering av mennesker, ved at våre liv blir diktert og vi blir dypt programmert til å tro på visse historier og narrativ. Jeg heier på vår fødselsrett til å leve livet fullt ut slik at vårt iboende potensial kan komme til gode. Det kan vi få til ved å lære om potensial før begrensninger, og muligheter før problemer. Det er fint å kunne være åpen for det faktum at ved å følge pengene så kan en se hvor stor makt og betydning det er at mange trenger helsevesen, medisiner og symptomlindrende midler.

Det er selvsagt fint at vi har akuttmedisin, men det er lite hjelpsomt med medikamenter som setter i gang nye sykdomstilstander som krever ytterligere medikamenter. Kunnskap som er hjelpsom og ærlig for at vi skal støtte vår natur er viktig. Det er viktig at vi ikke kansellerer de som har helsebringende og helseoptimerende kunnskap, eller ny og annerledes informasjon. Det politisk korrekte skulle vel være det som er sant, ærlig og alt skulle kunne stilles spørsmål ved og all informasjon skulle vel være åpent og tilgjengelig for alle. Som terapeut er jeg opptatt av at vi selv kan vinne tilbake vår tillit til egen natur, samtidig som vi bruker fornuft, kunnskap og erfaring til å gjøre gode endringer for vår helse og livskvalitet.

For alt henger åpenbart og helt selvfølgelig sammen med alt. Videre har jeg sett at gjennom å jobbe helhetlig, tverrfaglig og ta ansvar for å lære og finne ut av egen helse, gjerne ved hjelp av de som kan hjelpe, så kan mennesker få tilbake livet, helsen og faktisk leve et rikere liv enn før de ble syke. Det kan hende at du trenger å gjøre noe på en annen måte, for eksempel gi slipp på fortiden og historien din. Det kan hende tiden er inne for selvutvikling, ny karriere, et forhold eller en annen livsstil. Alt dette er noe du vet eller kan finne ut av inne i deg selv.

Du er forsker i ditt liv nå, om du tar imot ansvaret, og noen trenger kunnskapen til Eva Fjeldstad eller Kamilla Glomsrud Hill, eller trenger en konsultasjon hos Alexander Eguidazu Rafto på Raftoklinikken i Bergen. Her er konkrete endringer i livsstil, kosthold og utvidet helsesjekk som er nyttig, om en følger dette opp med forbedringer og det en trenger å tilføre kroppen.

Alene er det ikke alltid nok å spise sunt, trene og GJØRE alt det rette, for det er hvordan vi lever og om vi kan VÆRE og helst kombinere gjøre og være i en hel og levende, meningsfull eksistens som er livskunsten. Jeg hjelper med terapi, og det er min oppgave å formidle det helhetlige gjennom terapi og det eksistensielle. Så alt henger sammen med alt, og du vet med høyere bevissthet hva du trenger og ikke trenger.

Livet er det viktigste vi gjør, for alt det innebærer å leve er noe vi bedriver som inneholder valg, fri vilje og du har et potensial i deg som er dypt underdrevet i vår konvensjonelle viten. Vit at helsen henger sammen med relasjonen til deg selv og relasjonene til andre mennesker, så start med blanke ark og bygg opp relasjonene og livet ditt i deg. Relasjonen til kroppen, maten, helsen og alt innenfor dette gruppen henger sammen med, er også av viktig betydning. Det er noe med å akseptere det som er, søke det en ønsker og jobbe for å ha det så godt som mulig nå.

Her er et digitalt utviklingsprogram for deg som vil koble deg til ditt menneskelige potensial, lære resten av livet og bli Mester i eget liv.

Gjennom læring utvikler vi oss, og gjennom relasjonen vokser vi. Alt påvirker alt, så sørg for at du velger det gode.

Alt godt, glede, takknemlighet, kjærlighet og livskraft, Linda Nordskog

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.