Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder - GoMentor

Linda Nordskog

Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder

Bergen, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi / coaching 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi / coaching pakkepris for 60 min 990 kr. Avtal tid

Omsorgskompetanse 950 kr. Avtal tid

Kommunikasjonstrening 950 kr. Avtal tid

Relasjonskompetanse-trening 950 kr. Avtal tid

Mental styrketrening 1.500 kr. Avtal tid

Se mer ved å søke på Mentora og mitt navn. Tilbyr også online kurs. 

Hypnose psykoterapi med hypnoterapi 1.500 kr. Avtal tid

Hypnoterapi - hypnose behandling 1.350 kr. Avtal tid

Hypnoterapi / hypnosebehandling av erfaren hypnoterapeut og psykoterapeut, Linda Nordskog. Hun har drevet egen praksis siden 2005, og har hjulpet hundrevis av kunder med effektiv hypnose. Dette hjelper i forhold til blokkeringer som forårsaker nedstemthet og uro, fobier, avhengighet (røyk, alkohol etc), samt alle mulige problemer der vi sloss og saboterer med oss selv. Les mer på hjemmesidene til Mentora og Bergen Helhetsklinikk. 

Hypnoterapi 990 kr. Avtal tid

Parterapi to terapeuter 2.600 kr. Avtal tid

Parterapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

40 40 47 07

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 599 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

40 40 47 07

Videosamtaler

Individuell terapi / coaching (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi /coaching pakkepris for 60 min (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Online mentoring, terapi, coaching, veiledning første time rabatt (GoMentor videosesjon) 590 kr. Avtal tid

Det er nye tider og jeg tilbyr nå en rabattert pris til nye klienter. Hvilken type time finner vi ut av når vi snakker sammen. Det er faktisk en paradoksal fordel med å jobbe online. En kommer svært nær hverandre ved å sitte ansikt til ansikt via skjermen. Avstanden fysisk kan hjelpe med at vi våger å dele mer hudløst og nakent enn det en våget i det fysiske terapirommet. 

Jeg er opptatt av å jobbe helhetlig og komplekst slik at du får påfyll, støtte og flere konkrete verktøy du kan gjøre og jobbe med. Det viktigste er likevel det å være og hvordan du kan justere i deg selv til noe som er enda bedre for deg og de rundt deg. Husk at når du har det godt, så vil de rundt deg også nyte godt av det. 


Velkommen til time. 

Parterapi (GoMentor videosesjon) 990 kr. Avtal tid

Velkommen til parterapi online. Det går veldig fint å jobbe online med parterapi da det er så enkelt å få ventilere og støtte via skjermen, samt trene inn de helt nødvendige verktøyene som par flest ikke bruker korrekt. 


Det er alltid håp og dere kan få det like godt som dere har det ille nå. 


Velkommen. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6247

40 40 47 07

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker du endringer i livet? Har du utfordringer i livet ditt? Trenger du noen å snakke med? Jeg har god erfaring med å hjelpe mennesker som ønsker endring. Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder

Beskrivelse

 Hei, 


og tusen takk for at du ser på profilen min her på GoMentor. 

Jeg er grûnder av helse og livsstilskonseptet som vi har skapt i Bergen Helhetsklinikk, hvor jeg også er daglig leder og jobber som psykoterapeut, Coach og mental trener. Jeg er spesialisert i gestaltterapi og hypnoterapi. Jeg har utviklet svært effektive metoder for å hjelpe mennesker til bedre hverdager og livskvalitet, og brenner for å hjelpe andre til optimale liv. 

 • Ønsker du endringer i livet?
 • Har du utfordringer i livet ditt?
 • Trenger du noen å snakke med?

 

Jeg har god erfaring med å hjelpe mennesker med psykiske vansker. Jeg er tilstede og engasjert i klientene mine, møter dem der de er, støtter dem til å støtte seg selv og er der med min totale oppmerksomhet. Dette bidrar til gode prosesser hos klienten, og det skjer vekst og endringer som bidrar til større livskvalitet.

Jeg tror på at DU har svarene et sted i deg, og at jeg kan hjelpe deg å finne dem. Sammen kan det skje noe som bidrar til vekst og at veien videre blir tydeligere. Jeg vil bruke min fagkunnskap, erfaringskompetanse, personlige egenskaper og meg selv - til å møte deg der du er. Du er alltid velkommen til å dele det du har behov for, og komme med deg selv og det du vil jobbe med.

 

Hvem er jeg?

Psykoteraput, Coach, Motivator og mentaltrener. Utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i kommunikasjon, organisasjonsutvikling, ledelse, vold og traumatisk stress. Utdannet Gestalt Psykoterapeut / Coach MNGF og hypnoterapeut NGH, MAEPH. Erfaring med psykiatri, oppfølgning, barnevern, rus og krisearbeid i det offentlige og private. Lang erfaring som leder og eier, og har drevet egen praksis siden 2005.

Biografi

Referanser

Selvstendig næringsdrivende - "Jeg har fått svært mye igjen for arbeidet med Linda. Jeg kom til første time helt ødelagt og livet hadde kollapset. Etter første time var jeg allerede i balanse, og kunne ta tak i utfordringene jeg kunne gjøre noe med. Det jeg kom med som var en krise, ble forvandlet til noe som i dag er en styrke og kraft. Utover dette hjalp hun meg med parforholdet og forholdet til mine barn. Alle relasjoner har blitt bedre etter alt jeg har lært av Linda, også til ekskone og jeg er nærmere mine foreldre og søsken. Som om ikke dette var nok er hun rå på taktikk og strategi i organisasjonen, både relasjon, kommunikasjon og prosess, ergo hjalp hun meg til en fantastisk løsning i bedriften jeg eier. Jeg kommer til å benytte meg av timer hos Linda jevnlig så lenge jeg lever. Det er helt nødvendig å ha en person som en kan snakke fritt med om alt som er i livet, og faktisk få så mye ut av det hele tiden. Anbefales på det sterkeste! "  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgangsalderen - "Har brukt Linda i over 10 år, og trenger henne til å finne balansen, ikke være for mye i hodet og intellektualisere alt eller bruke psykologiske krykker. Jeg vil være mester i eget liv, og det er ikke lett, men takket være Linda kan jeg ved hjelp av en time i ny og ne (etter faste ukentlige timer over noen år) leve et helt fantastisk liv. Jeg anbefaler alle å skaffe online kurset "Mester i eget liv" via mentora.no Der har du det du trenger, og bestill psykoterapi time hos Linda. Du vil merke stor bedring etter en time. "  Les mer  Les mindre

Fornøyd mann 47 år - "Flyskrekk/klaustrofobi Har slitt med klaustrofobi i mange år,og det å kunne sette meg på ett fly var helt utenkelig. Så kom eg i kontakt med Linda Nordskog på Bergen Helhets klinikk for å prøve hypnose mot klaustrofobien. Meldte meg også på ett flyskrekkurs, og etter fire timer hos Linda tok eg flyskrekkurset, og det gikk over all forventning, fikk min første flytur på mange år. Så hypnose behandlingen som eg fikk av Linda hjalp meg slik at eg klarte å overvinne flyskrekken/klaustrofobien. Så Hypnose hos Bergen Helhets klinikk kan anbefales, det virket på meg. Hilsen meget fornøyd mann ."  Les mer  Les mindre

Kvinne 46 år - "Utdannet vernepleier og jobber som støttepedagog i Bergen kommune. «Trygge og harmoniske omgivelser - alltid så godt å komme til dere. Varme og dyktige mennesker på klinikken, som møter meg med et godt smil og et vennlig blikk.» «Jeg vil varmt anbefale denne fine og gode klinikken - selv har jeg fått massasje, tarmskylling og psykoterapi.» 06.01.2019 (Klient gjennom flere år som bruker alle avdelinger i klinikken, og går til Linda Nordskog i psykoterapi (gestalt og hypnose))"  Les mer  Les mindre

Student 20 år - "I en hverdag med stress, kritikk, perfeksjonisme og prestasjonsangst var det godt å finne hjelp til selvhjelp. Klare å finne tilbake troen på seg selv og sine ferdigheter. Endelig gi slipp på den emosjonelle bagasjen og kjenne seg avslappet, balansert og ikke minst finne tilbake til den dype, nøytrale pusten som gjør alt lettere. 09.01.2019"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer