Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder - GoMentor
Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder

Linda Nordskog

Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder

Bergen, Videosamtale

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi / coaching 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi / coaching pakkepris for 60 min 990 kr. Avtal tid

Omsorgskompetanse 950 kr. Avtal tid

Kommunikasjonstrening 950 kr. Avtal tid

Relasjonskompetanse-trening 950 kr. Avtal tid

Hypnoterapi - hypnose behandling 950 kr. Avtal tid

Hypnoterapi / hypnosebehandling av erfaren hypnoterapeut og psykoterapeut, Linda Nordskog. Hun har drevet egen praksis siden 2005, og har hjulpet hundrevis av kunder med effektiv hypnose. Dette hjelper i forhold til blokkeringer som forårsaker nedstemthet og uro, fobier, avhengighet (røyk, alkohol etc), samt alle mulige problemer der vi sloss og saboterer med oss selv. Les mer på hjemmesidene til Mentora og Bergen Helhetsklinikk. 

Hypnoterapi 950 kr. Avtal tid

Parterapi to terapeuter 2.600 kr. Avtal tid

Parterapi 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 72

56 99 90 72

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi / coaching (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Individuell terapi /coaching pakkepris for 60 min (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 500 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 56 99 90 72

56 99 90 72

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ønsker du endringer i livet? Har du utfordringer i livet ditt? Trenger du noen å snakke med? Jeg har god erfaring med å hjelpe mennesker som ønsker endring. Linda Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder

Beskrivelse

 Hei, 


og tusen takk for at du ser på profilen min her på GoMentor. 

Jeg er grûnder av helse og livsstilskonseptet som vi har skapt i Bergen Helhetsklinikk, hvor jeg også er daglig leder og jobber som psykoterapeut, Coach og mental trener. Jeg er spesialisert i gestaltterapi og hypnoterapi. Jeg har utviklet svært effektive metoder for å hjelpe mennesker til bedre hverdager og livskvalitet, og brenner for å hjelpe andre til optimale liv. 

  • Ønsker du endringer i livet?
  • Har du utfordringer i livet ditt?
  • Trenger du noen å snakke med?

 

Jeg har god erfaring med å hjelpe mennesker med psykiske vansker. Jeg er tilstede og engasjert i klientene mine, møter dem der de er, støtter dem til å støtte seg selv og er der med min totale oppmerksomhet. Dette bidrar til gode prosesser hos klienten, og det skjer vekst og endringer som bidrar til større livskvalitet.

Jeg tror på at DU har svarene et sted i deg, og at jeg kan hjelpe deg å finne dem. Sammen kan det skje noe som bidrar til vekst og at veien videre blir tydeligere. Jeg vil bruke min fagkunnskap, erfaringskompetanse, personlige egenskaper og meg selv - til å møte deg der du er. Du er alltid velkommen til å dele det du har behov for, og komme med deg selv og det du vil jobbe med.

 

Hvem er jeg?

Psykoteraput, Coach, Motivator og mentaltrener. Utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i kommunikasjon, organisasjonsutvikling, ledelse, vold og traumatisk stress. Utdannet Gestalt Psykoterapeut / Coach MNGF og hypnoterapeut NGH, MAEPH. Erfaring med psykiatri, oppfølgning, barnevern, rus og krisearbeid i det offentlige og private. Lang erfaring som leder og eier, og har drevet egen praksis siden 2005.

 

Velkommen til meg og mitt kontor i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16, 2. etg. Her har vi resepsjon og venterom, og det er e hyggelig og trygg atmosfære der vi tar vare på hele deg. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.