Linda Mentora Nordskog

Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

5305 , Bergen , Videosamtale , GoMentor 24/7

8 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi / coaching 1.000 kr. Avtal tid

Individuell terapi / coaching pakkepris for 60 min 990 kr. Avtal tid

Kommunikasjonstrening 1.000 kr. Avtal tid

Relasjonskompetanse-trening kurs 1.000 kr. Avtal tid

Terapirommet - kursgruppe 3 timer 1.000 kr. Avtal tid

Hver tirsdag, torsdag og lørdag tilbyr vi 6 ulike muligheter for å være med på dette prosess og ressursfokuserte kurset der max 8 deltagere er med i en kursgruppe der vi jobber med det som er aktuelt, og det er en gestaltteoretisk gruppe der vi lærer / trener kontakt, relasjonskompetanse, kommunikasjon og jobber med utvikling og vekst. 


Bestill plass på hjemmesiden til Bergen Helhetsklinikk : Under Akademi: Terapirommet


Klippekort på 10 ganger: 10000,- 

eller: 

Per gang: 1500,- 

Mental styrketrening 1.000 kr. Avtal tid

Se mer ved å søke på Mentora og mitt navn. Tilbyr også online kurs. 

Hypnose psykoterapi med hypnoterapi 1.500 kr. Avtal tid

Hypnoterapi - hypnose behandling 1.350 kr. Avtal tid

Hypnoterapi / hypnosebehandling av erfaren hypnoterapeut og psykoterapeut, Linda Nordskog. Hun har drevet egen praksis siden 2005, og har hjulpet hundrevis av kunder med effektiv hypnose. Dette hjelper i forhold til blokkeringer som forårsaker nedstemthet og uro, fobier, avhengighet (røyk, alkohol etc), samt alle mulige problemer der vi sloss og saboterer med oss selv. Les mer på hjemmesidene til Mentora og Bergen Helhetsklinikk. 

Hypnoterapi 990 kr. Avtal tid

Parterapi 1.500 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuell terapi / coaching (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Individuell terapi /coaching pakkepris for 60 min (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Terapitime online eller telefon (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Online mentoring, terapi, coaching, veiledning (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hvilken type time finner vi ut av når vi snakker sammen. Det er faktisk en paradoksal fordel med å jobbe online. En kommer svært nær hverandre ved å sitte ansikt til ansikt via skjermen. Avstanden fysisk kan hjelpe med at vi våger å dele mer hudløst og nakent enn det en våget i det fysiske terapirommet. 

Jeg er opptatt av å jobbe helhetlig og komplekst slik at du får påfyll, støtte og flere konkrete verktøy du kan gjøre og jobbe med. Det viktigste er likevel det å være og hvordan du kan justere i deg selv til noe som er enda bedre for deg og de rundt deg. Husk at når du har det godt, så vil de rundt deg også nyte godt av det. 


Velkommen til time. 

Alexander Rafto (GoMentor videosesjon) 0 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Velkommen til parterapi online. Det går veldig fint å jobbe online med parterapi da det er så enkelt å få ventilere og støtte via skjermen, samt trene inn de helt nødvendige verktøyene som par flest ikke bruker korrekt. 


Det er alltid håp og dere kan få det like godt som dere har det ille nå. 


Velkommen. 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Velkommen til meg, en erfaren og engasjert terapeut som elsker mennesker, arbeidet og livet. Varmt velkommen! Linda Mentora Nordskog - Psykoterapeut, Mentaltrener, Coach, Veileder, Gestaltterapeut, Gestaltcoach, Hypnoterapeut, Helsecoach, Foredragsholder/Motivator, Parterapeut

Beskrivelse

 Hei, 

og velkommen til å jobbe sammen med meg, med det du har behov for. 

Jeg er en erfaren og engasjert terapeut som absolutt vil gjøre alt jeg kan for å støtte deg til selvstøtte, hjelpe med å finne ut av det som er utfordrende eller hjelpe med å nå dine mål. 

Jeg har en lang utdannelse innen psykoterapi, coaching og endringsarbeid, og er spesialisert i de verktøyene  og metodene jeg mener er sterkest, nemlig gestaltterapi, hypnose (hypnoterapi) og EFT. I tillegg har jeg funnet min stil og de formlene som fungerer for meg i møte med klienter. 

I tillegg har jeg skrevet en egenterapibok og utviklet onlinekurs i ulike størrelser og temaer som vil være en solid støtte og hjelp i arbeidet ditt med det viktigste som er - nemlig deg selv og livet ditt - for du har friheten og ansvaret for å leve livet ditt med din egen stil slik som er best for deg. 

Ellers om meg: Jeg har levd både et rikt, dramatisk og harmonisk liv, og med en sterk biografi vet jeg mye om det å leve livet i ulike fasetter. Jeg har nytt hvert eneste lykkelige øyeblikk, og de smertefulle har jeg dratt ut potensiale av slik at jeg har livserfaring til å møte deg der du er. Jeg har jobbet med det aller meste, og med de aller fleste type mennesker. All min terapeutiske erfaring vil komme deg til gode. Sammen med meg kan du føle deg sikker på at du blir møtt faglig og profesjonelt, og jeg har taushetsplikt og du vil bli 100% ivaretatt.  

Jeg er grûnder av helse og livsstilskonseptet som vi har skapt i Bergen Helhetsklinikk, hvor jeg også er daglig leder og jobber som psykoterapeut, Coach og mental trener. Jeg er spesialisert i gestaltterapi og hypnoterapi. Jeg har utviklet svært effektive metoder for å hjelpe mennesker til bedre hverdager og livskvalitet, og brenner for å hjelpe andre til optimale liv. 

 • Ønsker du endringer i livet?
 • Har du utfordringer i livet ditt?
 • Trenger du noen å snakke med?

 

Jeg har god erfaring med å hjelpe mennesker med psykiske vansker. Jeg er tilstede og engasjert i klientene mine, møter dem der de er, støtter dem til å støtte seg selv og er der med min totale oppmerksomhet. Dette bidrar til gode prosesser hos klienten, og det skjer vekst og endringer som bidrar til større livskvalitet.

Jeg tror på at DU har svarene et sted i deg, og at jeg kan hjelpe deg å finne dem. Sammen kan det skje noe som bidrar til vekst og at veien videre blir tydeligere. Jeg vil bruke min fagkunnskap, erfaringskompetanse, personlige egenskaper og meg selv - til å møte deg der du er. Du er alltid velkommen til å dele det du har behov for, og komme med deg selv og det du vil jobbe med

Hvem er jeg?

Psykoteraput, Coach, Motivator og mentaltrener. Utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i kommunikasjon, organisasjonsutvikling, ledelse, vold og traumatisk stress. Utdannet Gestalt Psykoterapeut / Coach MNGF og hypnoterapeut NGH, MAEPH. Erfaring med psykiatri, oppfølgning, barnevern, rus og krisearbeid i det offentlige og private. Lang erfaring som leder og eier, og har drevet egen praksis siden 2005.

Velkommen til å ta kontakt. Jeg gleder meg til å bli kjent med hvem du er. 

Alt godt, hilsen Linda Mentora Nordskog 

Villa Skjoldnes, Nesttun

Biografi

Språk

Norsk

Engelsk

Alder

41-50

Referanser

Mann, ca. 40 år - "Fikk svært effektiv hjelp, veiledning og terapi med sinnemestring som utgangspunkt. Ble overrasket over hvor mye det var å lære som jeg kunne benytte umiddelbart, og at det virket med en gang. Anbefales varmt. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 49 år, høyere utdannelse - "Jeg har gått til ulike terapeuter, coacher og veiledere i hele min yrkeskarriere, og hatt godt utbytte av de fleste. Det er en helt annen liga å treffe Linda. Hun så meg, forstod og kunne se helheten og samtidig dykke ned i det minste aktuelle elementet. Sammen med henne ble jeg klar og trygg nok til å være meg selv. Sammen med Linda oppdaget jeg likevel ressurser jeg ikke ante jeg hadde, og jeg så meg selv i et større perspektiv med mange flere egenskaper enn jeg var bevisst. På grunn av arbeidet med Linda oppdaget jeg muligheter som jeg ikke ante kunne skje, og jeg lærte at jeg ble sterkere ved å være meg selv, også sårbar. Linda Nordskog trente eller lærte meg å bli oppmerksom på egne behov, og jeg forstod endelig helheten og meningen med så mye mer enn før. Dette førte til store endringer i livet. Jeg sa enkelt ja eller nei, og satt grenser som det passet meg. Jeg våget det jeg ønsket, og gjorde det ubehagelige først så lenge det var i tråd med min livsplan eller drømmen. Jeg forstod at ting ikke er sort / hvitt og så enkelt at det kan analyseres, men faktisk avhengig av tid, sted, sammen med hvem, hvordan jeg har det og mye mer. Alt må sees i et perspektiv. Det blir enklere da og tryggere fordi nå er det jeg som har makten, styringen og friheten i alt som har å gjøre med meg og mitt liv. Jeg kan ikke og vil ikke ha ansvar for andre (bortsett fra barna da), og det er deilig at jeg kan gjøre mine ting og jeg tåler lett at andre gjør sine ting. Jeg har jobbet opp tilliten til meg selv, og til andre. I dare! Det med tillit og våge er to nøkler for meg. Sammen med Linda så skjer det i vitenskapens navn, nevrologiske hendelser, en endrer seg biologisk og det blir dannet nye nervebaner. Jeg blir aldri den samme som før, og jeg kommer til å fortsette å utvikle meg og vokse resten av livet. Jeg hadde stort utbytte av å skrive prosessrapport for meg selv, og følge oppgavene i onlinekursene til Linda på Mentora. De koster en brøkdel av hva slike kurs vanligvis koster, og kunnskapen er formidabel, enkel og spisset, så tygg på setningene så forstår du at det er lag på lag av dyp livskunnskap og det vil føre til at du blir fornyet. "  Les mer  Les mindre

Gift, 2-barns far, 50 i resultatorientert jobb. - "Linda Nordskog – referanse: Linda Nordskog er Gestalt-, psyko- og hypnoterapeut, med barnevernspedagogikk i bunnen. Denne kompetanse kombinasjonen, gjør at Linda Nordskog evner å gå helt inn i «selvet ditt » for å gjøre de endringer du selv ønsker i livet ditt. I motsetning til en psykolog, som ville stilt en diagnose, går Linda Nordskog inn i ditt eget indre motivasjonssenter for å finne hva som skal til for at du ønsker å strekke deg etter dine egne drømmer – drømmer du kanskje ikke visste du hadde en gang… Linda Nordskog bruker sin kunnskap som psyko- og hypnoterapeut til å hjelpe deg til å finne ditt eget indre. Hennes gestaltkunnskap bruker hun til å rette fokus mot og ivareta «hele deg». Ja, at Linda Nordskog er en særdeles kompetent og dyktig terapeut er hevet over tvil, men det er Linda Nordskogs grunnleggende interesse for menneskene hun møter og hennes indre og oppriktige ønske om å hjelpe sine medmennesker som gjør henne uslåelig! I en tapsrelatert personlig krise i mitt liv, oppsøkte jeg Linda Nordskog, etter å ha søkt litt på nettet, fordi jeg følte at psykologen ikke gav meg det jeg trengte for å komme videre. Dette er blant mine livs beste valg! Om du opplever en personlig krise, føler at du «stanger hodet i veggen», er litt tom for energi eller bare trenger en coach og sparringspartner for å sikre driv og fremgang i egen karriere og eget liv, er og blir Linda Nordskog min aller beste anbefaling. Selv har jeg tenkt å opprettholde kontakten med henne til jeg dør. Vi trenger alle litt støtte i livet fra tid til annen. Noen ganger kan det være fint å få dette fra noen med en profesjonell tilnærming og fagkunnskapen i bunnen. Nå tenker jeg, at dette også kan ha en forebyggende effekt, samt bidra til å sikre videre motivasjon og driv - og den effekten ønsker jeg å ta med meg videre i livet. Hyppigheten og innholdet, bestemmer jeg jo selv og det gjør du også. Lykke til med ditt liv og din utvikling! Gift, 2-barns far, 50 i resultatorientert jobb. "  Les mer  Les mindre

Selvstendig næringsdrivende - "Jeg har fått svært mye igjen for arbeidet med Linda. Jeg kom til første time helt ødelagt og livet hadde kollapset. Etter første time var jeg allerede i balanse, og kunne ta tak i utfordringene jeg kunne gjøre noe med. Det jeg kom med som var en krise, ble forvandlet til noe som i dag er en styrke og kraft. Utover dette hjalp hun meg med parforholdet og forholdet til mine barn. Alle relasjoner har blitt bedre etter alt jeg har lært av Linda, også til ekskone og jeg er nærmere mine foreldre og søsken. Som om ikke dette var nok er hun rå på taktikk og strategi i organisasjonen, både relasjon, kommunikasjon og prosess, ergo hjalp hun meg til en fantastisk løsning i bedriften jeg eier. Jeg kommer til å benytte meg av timer hos Linda jevnlig så lenge jeg lever. Det er helt nødvendig å ha en person som en kan snakke fritt med om alt som er i livet, og faktisk få så mye ut av det hele tiden. Anbefales på det sterkeste! "  Les mer  Les mindre

Kvinne i overgangsalderen - "Har brukt Linda i over 10 år, og trenger henne til å finne balansen, ikke være for mye i hodet og intellektualisere alt eller bruke psykologiske krykker. Jeg vil være mester i eget liv, og det er ikke lett, men takket være Linda kan jeg ved hjelp av en time i ny og ne (etter faste ukentlige timer over noen år) leve et helt fantastisk liv. Jeg anbefaler alle å skaffe online kurset "Mester i eget liv" via mentora.no Der har du det du trenger, og bestill psykoterapi time hos Linda. Du vil merke stor bedring etter en time. "  Les mer  Les mindre

Fornøyd mann 47 år - "Flyskrekk/klaustrofobi Har slitt med klaustrofobi i mange år,og det å kunne sette meg på ett fly var helt utenkelig. Så kom eg i kontakt med Linda Nordskog på Bergen Helhets klinikk for å prøve hypnose mot klaustrofobien. Meldte meg også på ett flyskrekkurs, og etter fire timer hos Linda tok eg flyskrekkurset, og det gikk over all forventning, fikk min første flytur på mange år. Så hypnose behandlingen som eg fikk av Linda hjalp meg slik at eg klarte å overvinne flyskrekken/klaustrofobien. Så Hypnose hos Bergen Helhets klinikk kan anbefales, det virket på meg. Hilsen meget fornøyd mann ."  Les mer  Les mindre

Kvinne 46 år - "Utdannet vernepleier og jobber som støttepedagog i Bergen kommune. «Trygge og harmoniske omgivelser - alltid så godt å komme til dere. Varme og dyktige mennesker på klinikken, som møter meg med et godt smil og et vennlig blikk.» «Jeg vil varmt anbefale denne fine og gode klinikken - selv har jeg fått massasje, tarmskylling og psykoterapi.» 06.01.2019 (Klient gjennom flere år som bruker alle avdelinger i klinikken, og går til Linda Nordskog i psykoterapi (gestalt og hypnose))"  Les mer  Les mindre

Student 20 år - "I en hverdag med stress, kritikk, perfeksjonisme og prestasjonsangst var det godt å finne hjelp til selvhjelp. Klare å finne tilbake troen på seg selv og sine ferdigheter. Endelig gi slipp på den emosjonelle bagasjen og kjenne seg avslappet, balansert og ikke minst finne tilbake til den dype, nøytrale pusten som gjør alt lettere. 09.01.2019"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.