Barnevernspedagog

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Barnevernspedagog

En barnevernspedagog analyserer hvordan et barn modnes, utvikler seg og vokser. I tillegg fokuserer den på evnene et barn tilegner seg i løpet av denne første viktige fasen av livet. I tillegg tar pedagogikk hensyn til en rekke forskjellige elementer ved vurdering av enkeltbarn. Disse delene er generelt sosiale, miljømessige og økonomiske. De studeres alltid i forhold til den spesifikke konteksten til hvert enkelt barn.

Derfor er en ekspert på pedagogikk ansvarlig for å skape, organisere, implementere og evaluere de forskjellige strategiene, metodene og ressursene som gjør det mulig for barna å tilegne seg nye ferdigheter de første årene. Alt dette avhenger av hvert barns individuelle vekst og utvikling.

Formålet med denne disiplinen er å utvikle og planlegge undervisningssituasjoner som stimulerer og muliggjør et barns utvikling. Eksperter ser på denne utviklingen på et fysisk og biologisk nivå, så vel som på psykologisk, kognitivt, sosialt og emosjonelt nivå.

Få hjelp for Barnevernspedagog

Linda Elin Aase /  Bergen Stressmestringssenter Linda Nordskog Kalfaret familieterapi
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.