Klinisk Sosionom

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Klinisk sosionomEn klinisk sosionom er en sosionom med videreutdanning innen klinisk sosialt arbeid. Kliniske sosionomer arbeider terapeutisk med mennesker med mentale, følelsesmessige eller adferdsrelaterte problemer. En klinisk sosisonom kan utføre terapi både gjennom individuell oppfølging eller gruppeterapi.

For å bli klinisk sosionom må man først ha fullført en bachelor i sosialt arbeid eller være utdannet sosionom. I tillegg kreves minst fem års relevant arbeidserfaring som sosionom, hvorav to år må gjennomføres før etterutdanningen påbegynnes. Klinisk sosionom er en etterutdanning på to år, som gjennomføres mens du er i arbeid. Yrkestittelen er beskyttet og du kan derfor vite at det er en klinisk sosion med den offisielle kompetansen når du kontakter en mentor. 

Det er vanlig å spesialisere seg og arbeide innen:

Les derfor på de enkeltes mentorer profiler for å finne den rette mentoren for deg, med riktig bakgrunn og erfaring for din problematikk. Under finner du våre tilknyttede mentorer som er utdannede klinisk sosionom eller du kan søke mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 


Klinisk Sosionom

Line Vivian  Lyng Gudrun Nordmo
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.