Organisasjonsutvikling

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

OrganisasjonsutviklingVed å bruke en av GoMentors partnere, kan man kartlegge hvordan man skal bruke sine kompetanser på best mulig måte. Forløpet tar utgangspunkt i en vurdering av organisasjonen. Deretter vil det bli diskutert hvorvidt organisasjonen er klar å gå i gang med en utviklingsprosess. Gjennom forløpet får man også konkrete ideer, forslag og metoder til hvordan man kan utarbeide en kvalifisert selvevaluering, som belyser organisasjonens fremtidige innsatsområder.

Organisasjonsutvikling er et bredt tema med mange tilganger. Hver bedrift er unik - noe som skaper et forskjellig fokus fra gang til gang. Samarbeidet med organisasjonen starter alltid med en grundig avklaring av ønsker og behov. Deretter finner man sammen en fremgangsmåte med tanke på både innhold, varighet og pris, så du vet hva du får for pengene du investerer i prosessen.

Organisasjonene vet at de hele tiden er under et press om forandring. Nye tider krever nye strategier for at organisasjonene kan opprettholde sin posisjon. Noen velger å utnytte denne forandringen, slik at det blir til en fordel - hvor man skaper noe som er enda bedre. I den globaliserte verden, skal organisasjoner på tvers av brancher dynamiske, slik at de kan tilpasse seg de skiftende omgivelsene, samt kravene fra både kunder og øvrige interessenter. Forandring i organisasjoner krever endring hos mennesker.

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.